1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
2. הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהוא נעשה שקוף.
3. הוסיפו את השום וערבבו למשך 1-2 דקות נוספות.
4. הוסיפו את נתחי חזה העוף למחבת וטגנו עד שהם מזהיבים משני הצדדים.
5. בקערה קטנה, ערבבו את מיץ התפוזים, דבש, חרדל ורוטב סויה.
6. שפכו את התערובת על העוף במחבת.
7. הנמיכו את האש ובשלו על אש נמוכה למשך 20 דקות, עד שהעוף מבושל ורוטב מצמצם.
8. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את גרידת התפוז.
9. הגישו חם, מקושט בפטרוזיליה קצוצה.
