תבשיל עוף ברוטב דבש ותפוזים

מצרכים:
  • - 4 נתחי חזה עוף
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 1 בצל קצוץ
  • - 3 שיני שום כתושות
  • - 1 כוס מיץ תפוזים טרי
  • - 2 כפות דבש
  • - 1 כף חרדל דיז'ון
  • - 1 כף רוטב סויה
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 1 כף גרידת תפוז
  • - 1 כף פטרוזיליה קצוצה לקישוט

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
2. הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהוא נעשה שקוף.
3. הוסיפו את השום וערבבו למשך 1-2 דקות נוספות.
4. הוסיפו את נתחי חזה העוף למחבת וטגנו עד שהם מזהיבים משני הצדדים.
5. בקערה קטנה, ערבבו את מיץ התפוזים, דבש, חרדל ורוטב סויה.
6. שפכו את התערובת על העוף במחבת.
7. הנמיכו את האש ובשלו על אש נמוכה למשך 20 דקות, עד שהעוף מבושל ורוטב מצמצם.
8. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את גרידת התפוז.
9. הגישו חם, מקושט בפטרוזיליה קצוצה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שרה ליבוביץ

תוכן עניינים

תבשיל עוף ברוטב דבש ותפוזים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן