1. חממו את שמן הסויה במחבת גדולה או ווק על חום בינוני-גבוה.
2. הוסיפו את קוביות הבקר וטגנו עד שהן משחימות מכל הצדדים. הוציאו את הבקר מהמחבת והניחו בצד.
3. באותו המחבת, הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא מתחיל להתרכך.
4. הוסיפו את הגזרים, הפלפל האדום, והפטריות, וטגנו עוד כ-5 דקות, עד שהירקות רכים.
5. הוסיפו את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה אחת.
6. החזירו את הבקר למחבת והוסיפו את רוטב הסויה, חומץ האורז, הדבש וציר הבקר.
7. הביאו לרתיחה, הנמיכו את הלהבה ובשלו כ-5 דקות.
8. הוסיפו את הקורנפלור המעורבב במים וערבבו עד שהרוטב מסמיך.
9. תקנו את התיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
10. הגישו עם בצל ירוק ושומשום קלוי מעל.
