תבשיל בקר בסגנון אסיאתי עם ירקות

מצרכים:
  • - 500 גרם בקר חתוך לקוביות
  • - 2 כפות שמן סויה
  • - 1 בצל גדול, קצוץ
  • - 2 גזרים, פרוסים דק
  • - 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • - 200 גרם פטריות שיטאקה, פרוסות
  • - 3 שיני שום, כתושות
  • - 2 כפות ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • - 1/4 כוס רוטב סויה
  • - 2 כפות חומץ אורז
  • - 1 כף דבש
  • - 1/2 כוס ציר בקר
  • - 2 כפות קורנפלור מעורבבות ב-4 כפות מים
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - בצל ירוק קצוץ לקישוט
  • - שומשום קלוי לקישוט

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. חממו את שמן הסויה במחבת גדולה או ווק על חום בינוני-גבוה.
2. הוסיפו את קוביות הבקר וטגנו עד שהן משחימות מכל הצדדים. הוציאו את הבקר מהמחבת והניחו בצד.
3. באותו המחבת, הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא מתחיל להתרכך.
4. הוסיפו את הגזרים, הפלפל האדום, והפטריות, וטגנו עוד כ-5 דקות, עד שהירקות רכים.
5. הוסיפו את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה אחת.
6. החזירו את הבקר למחבת והוסיפו את רוטב הסויה, חומץ האורז, הדבש וציר הבקר.
7. הביאו לרתיחה, הנמיכו את הלהבה ובשלו כ-5 דקות.
8. הוסיפו את הקורנפלור המעורבב במים וערבבו עד שהרוטב מסמיך.
9. תקנו את התיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
10. הגישו עם בצל ירוק ושומשום קלוי מעל.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: חיים אברהם

תוכן עניינים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן