שוקי עוף בגריל עם רוטב רימונים ודבש

מצרכים:
  • - 8 שוקי עוף
  • - 1/2 כוס רוטב רימונים
  • - 1/4 כוס דבש
  • - 3 כפות שמן זית
  • - 3 שיני שום כתושות
  • - 1 כף פפריקה מתוקה
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 1 כף גרעיני רימון לקישוט

זמן הכנה: 1 שעה

המתכון:

1. בקערה גדולה, מערבבים את רוטב הרימונים, הדבש, שמן הזית, השום הכתוש, הפפריקה, המלח והפלפל.
2. מוסיפים את שוקי העוף לקערה ומוודאים שהן מכוסות היטב ברוטב.
3. מכסים את הקערה ומשרים במקרר למשך 30 דקות לפחות, כדי שהטעמים יספגו.
4. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
5. מוציאים את שוקי העוף מהמשרה ומניחים על הגריל החם.
6. צולים את שוקי העוף כ-20 דקות מכל צד, או עד שהן מקבלות צבע שחום ועסיסי.
7. מוציאים מהגריל ומניחים למנוחה של 5 דקות לפני ההגשה.
8. מקשטים בגרעיני רימון ומגישים חם.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שמעון בן דוד

תוכן עניינים

שוקי עוף בגריל עם רוטב רימונים ודבש

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן