קציצות עוף במרינדת דבש וסויה

מצרכים:
  • - 500 גרם חזה עוף טחון
  • - 1 ביצה
  • - 1/2 כוס פנקו או פירורי לחם
  • - 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • - 1 כפית מלח
  • - 1/2 כפית פלפל שחור
  • - 1 כף שמן זית
  • For the marinade:
  • - 1/4 כוס רוטב סויה
  • - 3 כפות דבש
  • - 1 כף חומץ תפוחים
  • - 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • - 1 שן שום כתושה

זמן הכנה: 40 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, לערבב את חזה העוף הטחון עם הביצה, הפנקו, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. ללוש עד שהתערובת אחידה.
2. ליצור מהתערובת קציצות בגודל בינוני.
3. במחבת גדולה, לחמם שמן זית על אש בינונית ולבשל את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים ומבושלות לחלוטין, כ-5 דקות לכל צד. להוציא ולהניח בצד.
4. בקערה נפרדת, לערבב את כל מרכיבי המרינדה היטב.
5. להחזיר את הקציצות למחבת, לשפוך את המרינדה מעל, ולבשל על אש נמוכה למשך 10 דקות, תוך כדי כיסוי עם מכסה, עד שהמרינדה נספגת והקציצות מקבלות טעם עשיר.
6. להגיש חם עם אורז לבן או ירקות מוקפצים.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: ישראל אלמגור

תוכן עניינים

קציצות עוף במרינדת דבש וסויה

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן