1. בקערה גדולה, לערבב את חזה העוף הטחון עם הביצה, הפנקו, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. ללוש עד שהתערובת אחידה.
2. ליצור מהתערובת קציצות בגודל בינוני.
3. במחבת גדולה, לחמם שמן זית על אש בינונית ולבשל את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים ומבושלות לחלוטין, כ-5 דקות לכל צד. להוציא ולהניח בצד.
4. בקערה נפרדת, לערבב את כל מרכיבי המרינדה היטב.
5. להחזיר את הקציצות למחבת, לשפוך את המרינדה מעל, ולבשל על אש נמוכה למשך 10 דקות, תוך כדי כיסוי עם מכסה, עד שהמרינדה נספגת והקציצות מקבלות טעם עשיר.
6. להגיש חם עם אורז לבן או ירקות מוקפצים.
