קציצות בקר עם עשבי תיבול ברוטב רימונים

מצרכים:
  • - 500 גרם בשר בקר טחון
  • - 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • - 2 שיני שום, כתושות
  • - 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • - 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • - 1 ביצה
  • - 1/2 כוס פירורי לחם
  • - מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • - 1 כף שמן זית
  • לרוטב רימונים:
  • - 1 כוס מיץ רימונים טבעי
  • - 1 כף דבש
  • - 1 כף מיץ לימון
  • - 1 כף רוטב סויה (כשר)
  • - מלח ופלפל שחור לפי הטעם

זמן הכנה: זמן הכנה: 30 דקות, זמן בישול: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצה ופירורי הלחם. תבלו במלח ופלפל.
2. צרו מהתערובת קציצות בגודל של כדור פינג-פונג.
3. חממו את שמן הזית במחבת על להבה בינונית וטגנו את הקציצות מכל הצדדים עד שהן זהובות. הוציאו והניחו בצד.
4. באותה מחבת, הכניסו את כל מרכיבי הרוטב והביאו לרתיחה. הנמיכו את הלהבה ובשלו למשך כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך קלות.
5. החזירו את הקציצות למחבת עם הרוטב, כסו ובשלו על להבה נמוכה למשך 15 דקות נוספות עד שהקציצות מבושלות והרוטב נספג היטב.
6. הגישו חם, אפשר לפזר מעל מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: דוד בן דוד

תוכן עניינים

קציצות בקר עם עשבי תיבול ברוטב רימונים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף בטריאקי וסוכריות תפוזים
admin

עוף בטריאקי וסוכריות תפוזים

1. בקערה גדולה, ערבבו את רוטב הטריאקי, הדבש, שמן השומשום, השום והג'ינג'ר. הוסיפו את קוביות העוף וערבבו היטב עד שהעוף מצופה ברוטב. השאירו להשרות למשך

קרא עוד »
קציצות עוף במרינדת דבש וסויה
admin

קציצות עוף במרינדת דבש וסויה

1. בקערה גדולה, לערבב את חזה העוף הטחון עם הביצה, הפנקו, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. ללוש עד שהתערובת אחידה. 2. ליצור מהתערובת קציצות בגודל בינוני. 3.

קרא עוד »
עוף במרינדת תפוזים וסילאן
admin

עוף במרינדת תפוזים וסילאן

1. בקערה גדולה, ערבב את מיץ התפוזים, הסילאן, רוטב הסויה, השום, שמן הזית, הג'ינג'ר וגרידת התפוז. 2. הנח את קוביות חזה העוף במרינדה, ערבב היטב

קרא עוד »
דילוג לתוכן