1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצה ופירורי הלחם. תבלו במלח ופלפל.
2. צרו מהתערובת קציצות בגודל של כדור פינג-פונג.
3. חממו את שמן הזית במחבת על להבה בינונית וטגנו את הקציצות מכל הצדדים עד שהן זהובות. הוציאו והניחו בצד.
4. באותה מחבת, הכניסו את כל מרכיבי הרוטב והביאו לרתיחה. הנמיכו את הלהבה ובשלו למשך כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך קלות.
5. החזירו את הקציצות למחבת עם הרוטב, כסו ובשלו על להבה נמוכה למשך 15 דקות נוספות עד שהקציצות מבושלות והרוטב נספג היטב.
6. הגישו חם, אפשר לפזר מעל מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
