קציצות בקר עם עשבי תיבול ברוטב רימונים

מצרכים:
  • - 500 גרם בשר בקר טחון
  • - 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • - 2 שיני שום, כתושות
  • - 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • - 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • - 1 ביצה
  • - 1/2 כוס פירורי לחם
  • - מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • - 1 כף שמן זית
  • לרוטב רימונים:
  • - 1 כוס מיץ רימונים טבעי
  • - 1 כף דבש
  • - 1 כף מיץ לימון
  • - 1 כף רוטב סויה (כשר)
  • - מלח ופלפל שחור לפי הטעם

זמן הכנה: זמן הכנה: 30 דקות, זמן בישול: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצה ופירורי הלחם. תבלו במלח ופלפל.
2. צרו מהתערובת קציצות בגודל של כדור פינג-פונג.
3. חממו את שמן הזית במחבת על להבה בינונית וטגנו את הקציצות מכל הצדדים עד שהן זהובות. הוציאו והניחו בצד.
4. באותה מחבת, הכניסו את כל מרכיבי הרוטב והביאו לרתיחה. הנמיכו את הלהבה ובשלו למשך כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך קלות.
5. החזירו את הקציצות למחבת עם הרוטב, כסו ובשלו על להבה נמוכה למשך 15 דקות נוספות עד שהקציצות מבושלות והרוטב נספג היטב.
6. הגישו חם, אפשר לפזר מעל מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: דוד בן דוד

תוכן עניינים

קציצות בקר עם עשבי תיבול ברוטב רימונים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן