קציצות בקר עם נענע ושום קלוי

מצרכים:
  • - 500 גרם בשר בקר טחון
  • - 1 ביצה
  • - 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • - 1/4 כוס נענע קצוצה
  • - 3 שיני שום קלוי, קצוץ דק
  • - 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • - 1/2 כוס פירורי לחם
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 2 כפות שמן זית
  • - מיץ מחצי לימון

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, לערבב את בשר הבקר הטחון עם הביצה, הפטרוזיליה, הנענע, השום הקלוי, הבצל ופירורי הלחם.
2. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. ליצור קציצות בגודל אחיד מהתערובת.
4. לחמם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
5. לטגן את הקציצות כ-4-5 דקות מכל צד עד שהן זהובות וצלויות היטב.
6. להוציא את הקציצות מן המחבת ולהניח על נייר סופג להורדת עודפי שמן.
7. לזלף מעט מיץ לימון מעל הקציצות לפני ההגשה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: משה לוי

תוכן עניינים

קציצות בקר עם נענע ושום קלוי

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן