1. בקערה גדולה, לערבב את בשר הבקר הטחון עם הביצה, הפטרוזיליה, הנענע, השום הקלוי, הבצל ופירורי הלחם.
2. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. ליצור קציצות בגודל אחיד מהתערובת.
4. לחמם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
5. לטגן את הקציצות כ-4-5 דקות מכל צד עד שהן זהובות וצלויות היטב.
6. להוציא את הקציצות מן המחבת ולהניח על נייר סופג להורדת עודפי שמן.
7. לזלף מעט מיץ לימון מעל הקציצות לפני ההגשה.
