1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הבקר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הבצל הקצוץ, והשום הכתוש.
3. הוסיפו את הטחינה הגולמית והשמיר הקצוץ לתערובת הבקר, וערבבו היטב עד שהתערובת אחידה.
4. תבלו במלח ופלפל שחור וערבבו שוב.
5. צרו קציצות קטנות מהתערובת והניחו אותן על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
6. הברישו את הקציצות במעט שמן זית.
7. אפו בתנור במשך 20-25 דקות, עד שהקציצות מזהיבות ומבושלות היטב.
8. הוציאו מהתנור והניחו להצטנן מעט לפני ההגשה.
