קציצות בקר עם טחינה ושמיר בתנור

מצרכים:
  • - 500 גרם בקר טחון
  • - 1 ביצה
  • - 1/2 כוס פירורי לחם
  • - 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • - 2 שיני שום, כתושות
  • - 1/4 כוס טחינה גולמית
  • - 1/4 כוס שמיר טרי, קצוץ
  • - 1 כפית מלח
  • - 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • - 1 כף שמן זית
  • - 1/4 כוס מים

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הבקר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הבצל הקצוץ, והשום הכתוש.
3. הוסיפו את הטחינה הגולמית והשמיר הקצוץ לתערובת הבקר, וערבבו היטב עד שהתערובת אחידה.
4. תבלו במלח ופלפל שחור וערבבו שוב.
5. צרו קציצות קטנות מהתערובת והניחו אותן על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
6. הברישו את הקציצות במעט שמן זית.
7. אפו בתנור במשך 20-25 דקות, עד שהקציצות מזהיבות ומבושלות היטב.
8. הוציאו מהתנור והניחו להצטנן מעט לפני ההגשה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שמעון לוי

תוכן עניינים

קציצות בקר עם טחינה ושמיר בתנור

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן