1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הביצה, פירורי הלחם, הבצל המגורד, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. צרו מהתערובת כדורים קטנים בגודל רצוי והניחו בצד.
3. במחבת גדולה, חממו את שמן הזית על אש בינונית.
4. טגנו את הקציצות מכל הצדדים עד שהן מושחמות מעט.
5. הוסיפו למחבת את מיץ הרימונים, סוכר חום, טימין ושום כתוש.
6. הביאו לרתיחה עדינה, ולאחר מכן הקטינו את האש ובשלו כ-15 דקות נוספות, עד שהרוטב מצטמצם והקציצות מבושלות היטב.
7. הגישו חם עם תוספת אורז או קוסקוס.
