1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, המלח, הפלפל, הכמון, הפפריקה והקינמון.
2. צרו מהתערובת קבבים קטנים וארוכים.
3. חממו שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית.
4. טגנו את פרוסות החצילים עד להזהבה משני הצדדים. הסירו לנייר סופג על מנת להוריד עודפי שמן.
5. עטפו כל קבב בפרוסת חציל מטוגן והניחו בתבנית אפייה.
6. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
7. טפטפו מעט שמן זית ומיץ לימון מעל הקבבים העטופים ואפו בתנור כ-15 דקות.
8. הגישו חם עם סלט ירקות טרי.
