קבב בקר עם עשבי תיבול במעטפת חציל

מצרכים:
  • - 500 גרם בשר בקר טחון
  • - 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • - 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • - 1 חציל גדול פרוס לפרוסות דקות
  • - שמן זית לטיגון
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 1 כפית כמון
  • - 1 כפית פפריקה מתוקה
  • - 1/2 כפית קינמון
  • - מיץ מחצי לימון

זמן הכנה: זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, המלח, הפלפל, הכמון, הפפריקה והקינמון.
2. צרו מהתערובת קבבים קטנים וארוכים.
3. חממו שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית.
4. טגנו את פרוסות החצילים עד להזהבה משני הצדדים. הסירו לנייר סופג על מנת להוריד עודפי שמן.
5. עטפו כל קבב בפרוסת חציל מטוגן והניחו בתבנית אפייה.
6. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
7. טפטפו מעט שמן זית ומיץ לימון מעל הקבבים העטופים ואפו בתנור כ-15 דקות.
8. הגישו חם עם סלט ירקות טרי.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: מרים זמיר

תוכן עניינים

קבב בקר עם עשבי תיבול במעטפת חציל

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן