קבב בקר עם טחינה ותבלינים מזרחיים

מצרכים:
  • - 500 גרם בשר בקר טחון
  • - 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • - 2 שיני שום, כתושות
  • - 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • - 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • - 1 כפית כמון
  • - 1 כפית פפריקה מתוקה
  • - 1/2 כפית קינמון
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 1 כף שמן זית
  • - 1 כוס טחינה גולמית
  • - מיץ מלימון אחד
  • - 1/2 כוס מים
  • - פיתה להגשה

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את בשר הבקר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הכמון, הפפריקה והקינמון. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
2. צרו קבבים בעובי של כ-2 ס"מ והניחו בצד.
3. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. טגנו את הקבבים כ-4 דקות מכל צד או עד שהם חומים ומבושלים היטב.
4. בינתיים, בקערה נפרדת, ערבבו את הטחינה עם מיץ הלימון והמים עד לקבלת רוטב חלק. הוסיפו מלח לפי הטעם.
5. הגישו את הקבבים עם רוטב הטחינה מעליהם, לצד פיתה טרייה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: אביגיל יצחק

תוכן עניינים

קבב בקר עם טחינה ותבלינים מזרחיים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן