1. בקערה גדולה, ערבבו את בשר הבקר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הכמון, הפפריקה והקינמון. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
2. צרו קבבים בעובי של כ-2 ס"מ והניחו בצד.
3. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. טגנו את הקבבים כ-4 דקות מכל צד או עד שהם חומים ומבושלים היטב.
4. בינתיים, בקערה נפרדת, ערבבו את הטחינה עם מיץ הלימון והמים עד לקבלת רוטב חלק. הוסיפו מלח לפי הטעם.
5. הגישו את הקבבים עם רוטב הטחינה מעליהם, לצד פיתה טרייה.
