1. חממו את שמן הזית בסיר כבד על להבה בינונית.
2. הוסיפו את נתח הצלי וטגנו מכל צדדיו עד שהוא מזהיב. הוציאו את הצלי והניחו בצד.
3. באותו סיר, הוסיפו את הבצלים וטגנו אותם עד שהם שקופים.
4. הוסיפו את השום והגזר, וטגנו במשך 2 דקות נוספות.
5. הוסיפו את המלח, הפלפל, הפפריקה, הכמון, הקינמון והאגוז מוסקט, וערבבו היטב.
6. החזירו את הצלי לסיר, הוסיפו את הבירה והציר בקר, והביאו לרתיחה.
7. הוסיפו את ענפי הטימין, כסו את הסיר, והנמיכו את הלהבה למינימום.
8. בשלו במשך כ-2.5 שעות, או עד שהבשר רך מאוד ונפרד בקלות.
9. הוציאו את הצלי ופרסו אותו לפרוסות דקות.
10. הגישו עם רוטב שבושל בסיר מעל.
