פילה עוף ברוטב חרדל ודבש

מצרכים:
  • - 4 פילה עוף
  • - 2 כפות חרדל דיז'ון
  • - 2 כפות דבש
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 1 כף רוטב סויה
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - 1 כף מיץ לימון טרי
  • - 1 כף פטרוזיליה קצוצה לקישוט

זמן הכנה: 30 דקות

המתכון:

1. חממו את השמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. תבלו את פילה העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
3. הוסיפו את פילה העוף למחבת וטגנו במשך כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהעוף מזהיב ומבושל לחלוטין.
4. בזמן שהעוף מתבשל, ערבבו בקערה את החרדל, הדבש, רוטב הסויה, השום ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
5. לאחר שהעוף מוכן, שפכו את הרוטב על הפילה במחבת והמשיכו לבשל עוד 2-3 דקות, עד שהרוטב מצטמצם מעט ומצפה את העוף.
6. הגישו את פילה העוף עם רוטב חרדל ודבש מעל, וקשטו בפטרוזיליה קצוצה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: משה לוי

תוכן עניינים

פילה עוף ברוטב חרדל ודבש

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

קציצות עוף בתמרים ושקדים
admin

קציצות עוף בתמרים ושקדים

1. בקערה גדולה, מערבבים את העוף הטחון, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, השקדים והתמרים. 2. מוסיפים את פירורי הלחם, רוטב הסויה, הדבש והכמון. מערבבים היטב

קרא עוד »
דילוג לתוכן