1. חממו את השמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. תבלו את פילה העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
3. הוסיפו את פילה העוף למחבת וטגנו במשך כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהעוף מזהיב ומבושל לחלוטין.
4. בזמן שהעוף מתבשל, ערבבו בקערה את החרדל, הדבש, רוטב הסויה, השום ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
5. לאחר שהעוף מוכן, שפכו את הרוטב על הפילה במחבת והמשיכו לבשל עוד 2-3 דקות, עד שהרוטב מצטמצם מעט ומצפה את העוף.
6. הגישו את פילה העוף עם רוטב חרדל ודבש מעל, וקשטו בפטרוזיליה קצוצה.
