עוף מוקפץ בסגנון תאילנדי עם קוקוס ולימון

מצרכים:
  • - 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
  • - 3 כפות שמן קוקוס
  • - 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • - 3 שיני שום, כתושות
  • - 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • - 1 כף ג'ינג'ר טרי, מגורר
  • - 1 כף סויה
  • - 1 כף מיץ לימון טרי
  • - 1 כף רוטב דגים כשר
  • - 1/2 כוס חלב קוקוס
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - כוסברה טרייה לקישוט

זמן הכנה: 30 דקות

המתכון:

1. חמם את שמן הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
2. הוסף את הבצל והשום וטגן עד שהם רכים ושקופים.
3. הוסף את רצועות העוף וטגן עד שהן שחומות מכל הצדדים.
4. הוסף את הפלפל האדום והג'ינג'ר וטגן למשך 2-3 דקות נוספות.
5. הוסף את הסויה, מיץ הלימון, רוטב הדגים וחלב הקוקוס. ערבב היטב והבא לרתיחה קלה.
6. תן לתבשיל להתבשל על אש נמוכה למשך כ-5 דקות, עד שהרוטב מצמצם מעט והעוף מבושל לחלוטין.
7. תבל במלח ופלפל לפי הטעם.
8. הגש חם עם כוסברה טרייה לקישוט.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שמעון ישראל

תוכן עניינים

עוף מוקפץ בסגנון תאילנדי עם קוקוס ולימון

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן