1. חמם את שמן הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
2. הוסף את הבצל והשום וטגן עד שהם רכים ושקופים.
3. הוסף את רצועות העוף וטגן עד שהן שחומות מכל הצדדים.
4. הוסף את הפלפל האדום והג'ינג'ר וטגן למשך 2-3 דקות נוספות.
5. הוסף את הסויה, מיץ הלימון, רוטב הדגים וחלב הקוקוס. ערבב היטב והבא לרתיחה קלה.
6. תן לתבשיל להתבשל על אש נמוכה למשך כ-5 דקות, עד שהרוטב מצמצם מעט והעוף מבושל לחלוטין.
7. תבל במלח ופלפל לפי הטעם.
8. הגש חם עם כוסברה טרייה לקישוט.
