1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה.
2. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהבצל מתרכך ושקוף.
3. הוסיפו את רצועות העוף למחבת וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים.
4. הוסיפו את רצועות הפלפל האדום והצהוב, והמשיכו לטגן למשך 3-4 דקות נוספות.
5. בקערה קטנה, ערבבו את קרם הקוקוס, חמאת הבוטנים, רוטב הסויה והג'ינג'ר עד לקבלת תערובת חלקה.
6. שפכו את התערובת על העוף והירקות במחבת, ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
7. צמצמו את הלהבה לבינונית והמשיכו לבשל עוד 5-7 דקות עד שהרוטב מסמיך והעוף מבושל לגמרי.
8. הסירו מהאש ופזרו כוסברה טרייה מעל לפני ההגשה.
