עוף מוקפץ בחמאת בוטנים וקוקוס

מצרכים:
  • - 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • - 2 שיני שום, כתושות
  • - 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • - 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • - 200 מ"ל קרם קוקוס
  • - 3 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • - 2 כפות רוטב סויה
  • - 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - חופן כוסברה טרייה קצוצה

זמן הכנה: 30 דקות

המתכון:

1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה.
2. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהבצל מתרכך ושקוף.
3. הוסיפו את רצועות העוף למחבת וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים.
4. הוסיפו את רצועות הפלפל האדום והצהוב, והמשיכו לטגן למשך 3-4 דקות נוספות.
5. בקערה קטנה, ערבבו את קרם הקוקוס, חמאת הבוטנים, רוטב הסויה והג'ינג'ר עד לקבלת תערובת חלקה.
6. שפכו את התערובת על העוף והירקות במחבת, ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
7. צמצמו את הלהבה לבינונית והמשיכו לבשל עוד 5-7 דקות עד שהרוטב מסמיך והעוף מבושל לגמרי.
8. הסירו מהאש ופזרו כוסברה טרייה מעל לפני ההגשה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: רבקה לוי

תוכן עניינים

עוף מוקפץ בחמאת בוטנים וקוקוס

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

חזה עוף עם רוטב דבש ותפוז
admin

חזה עוף עם רוטב דבש ותפוז

1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, מיץ התפוזים, רוטב הסויה, השום והג'ינג'ר. 2. הוסיפו את חזה העוף לתערובת ודאגו לצפות כל חתיכה היטב ברוטב. הניחו

קרא עוד »
דילוג לתוכן