עוף בתנור עם עשבי תיבול וחרדל

מצרכים:
  • - 1 עוף שלם, חתוך לחלקים
  • - 3 כפות חרדל דיז'ון
  • - 2 כפות דבש
  • - 1 כף חומץ תפוחים
  • - 4 כפות שמן זית
  • - 2 כפות עלי רוזמרין טריים, קצוצים
  • - 2 כפות עלי תימין טריים, קצוצים
  • - מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • - 4 שיני שום, כתושות
  • - 2 בצלים, חתוכים לרבעים
  • - 1 לימון, חתוך לפרוסות

זמן הכנה: 90 דקות

המתכון:

1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בקערה גדולה, ערבבו את החרדל, הדבש, חומץ התפוחים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה.
3. הוסיפו לתערובת את הרוזמרין, התימין, השום, מלח ופלפל וערבבו היטב.
4. שימו את חלקי העוף בקערה והפכו אותם עד שהם מכוסים היטב בתערובת התיבול.
5. סדרו את חלקי העוף בתבנית אפייה בשכבה אחת. פזרו את הבצלים ופרוסות הלימון סביב העוף.
6. הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך כ-60-75 דקות, או עד שהעוף זהוב ומבושל לחלוטין.
7. הוציאו מהתנור ותנו לעוף לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: משה בן דוד

תוכן עניינים

עוף בתנור עם עשבי תיבול וחרדל

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן