1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בקערה גדולה, ערבבו את החרדל, הדבש, חומץ התפוחים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה.
3. הוסיפו לתערובת את הרוזמרין, התימין, השום, מלח ופלפל וערבבו היטב.
4. שימו את חלקי העוף בקערה והפכו אותם עד שהם מכוסים היטב בתערובת התיבול.
5. סדרו את חלקי העוף בתבנית אפייה בשכבה אחת. פזרו את הבצלים ופרוסות הלימון סביב העוף.
6. הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך כ-60-75 דקות, או עד שהעוף זהוב ומבושל לחלוטין.
7. הוציאו מהתנור ותנו לעוף לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה.
