1. בקערה גדולה מערבבים את קוביות העוף עם שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל. מכסים ומשרים במקרר למשך 30 דקות.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
3. בתבנית אפייה גדולה מסדרים את הפלפלים, הבצל, הקישואים ועגבניות השרי. מטפטפים מעט שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את קוביות העוף והזיתים השחורים על הירקות ומערבבים בעדינות.
5. מכניסים לתנור ואופים במשך 40-45 דקות, עד שהעוף מבושל והירקות רכים וצלויים.
6. מוציאים מהתנור, מפזרים עלי אורגנו טריים ומגישים חם.
