עוף בסגנון ים תיכוני עם ירקות צלויים

מצרכים:
  • - 1 ק"ג חזה עוף, חתוך לקוביות גדולות
  • - 2 כפות שמן זית
  • - מיץ מ-1 לימון
  • - 3 שיני שום כתושות
  • - 1 כף פפריקה מתוקה
  • - 1 כף כורכום
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
  • - 1 בצל סגול, חתוך לפרוסות דקות
  • - 2 קישואים, פרוסים לעיגולים
  • - 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • - 1 כף עלי אורגנו טריים קצוצים
  • - 1/2 כוס זיתים שחורים ללא חרצנים

זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה מערבבים את קוביות העוף עם שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל. מכסים ומשרים במקרר למשך 30 דקות.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
3. בתבנית אפייה גדולה מסדרים את הפלפלים, הבצל, הקישואים ועגבניות השרי. מטפטפים מעט שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את קוביות העוף והזיתים השחורים על הירקות ומערבבים בעדינות.
5. מכניסים לתנור ואופים במשך 40-45 דקות, עד שהעוף מבושל והירקות רכים וצלויים.
6. מוציאים מהתנור, מפזרים עלי אורגנו טריים ומגישים חם.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: משה לוי

תוכן עניינים

עוף בסגנון ים תיכוני עם ירקות צלויים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן