עוף במרינדת תפוזים וסילאן

מצרכים:
  • - 1 ק"ג חזה עוף, חתוך לקוביות
  • - 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • - 2 כפות סילאן
  • - 3 כפות רוטב סויה
  • - 2 שיני שום, כתושות
  • - 1 כף שמן זית
  • - 1 כף ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • - 1 כף גרידת תפוז
  • - מלח ופלפל לפי הטעם

זמן הכנה: 1 שעה ו-30 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבב את מיץ התפוזים, הסילאן, רוטב הסויה, השום, שמן הזית, הג'ינג'ר וגרידת התפוז.
2. הנח את קוביות חזה העוף במרינדה, ערבב היטב כך שכל הקוביות יכוסו, והשהה במקרר למשך שעה לפחות.
3. חמם מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הוסף את קוביות העוף עם המרינדה למחבת.
4. טגן את העוף מכל הצדדים עד שהוא מבושל וקרמלי, בערך 10-12 דקות.
5. תבל במלח ופלפל לפי הטעם, והגשה עם אורז או קוסקוס.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: יעקב בן דוד

תוכן עניינים

עוף במרינדת תפוזים וסילאן

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן