1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל.
2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות במרינדה.
3. כסו והכניסו למקרר לשעה לפחות (או עד לילה שלם) כדי לתת לעוף לספוג את הטעמים.
4. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
5. הניחו את חתיכות העוף על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. זלפנו מעל את שמן הזית.
6. אפו בתנור במשך 40-45 דקות, או עד שהעוף מזהיב ומבושל היטב.
7. הוציאו מהתנור ופזרו מעל גרגרי רימונים טריים לקישוט.
