עוף במרינדה רימונים וחרדל

מצרכים:
  • - 1 ק"ג עוף (כנפיים או ירכיים)
  • - 1/2 כוס מיץ רימונים טבעי
  • - 2 כפות חרדל דיז'ון
  • - 3 כפות דבש
  • - 4 שיני שום כתושות
  • - 1 כף רוזמרין טרי קצוץ
  • - מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 1/4 כוס גרגרי רימונים לקישוט

זמן הכנה: 2 שעות (כולל זמן מרינדה)

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל.
2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות במרינדה.
3. כסו והכניסו למקרר לשעה לפחות (או עד לילה שלם) כדי לתת לעוף לספוג את הטעמים.
4. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
5. הניחו את חתיכות העוף על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. זלפנו מעל את שמן הזית.
6. אפו בתנור במשך 40-45 דקות, או עד שהעוף מזהיב ומבושל היטב.
7. הוציאו מהתנור ופזרו מעל גרגרי רימונים טריים לקישוט.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שמעון בן דוד

תוכן עניינים

עוף במרינדה רימונים וחרדל

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן