1. בקערה גדולה, ערבבו את רוטב הטריאקי, הדבש, שמן השומשום, השום והג'ינג'ר. הוסיפו את קוביות העוף וערבבו היטב עד שהעוף מצופה ברוטב. השאירו להשרות למשך 20 דקות.
2. חממו שמן קנולה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את העוף יחד עם הרוטב מההשריה וטגנו במשך כ-10 דקות או עד שהעוף מבושל ומזהיב.
3. הוסיפו את סוכריות התפוזים למחבת וערבבו בעדינות. המשיכו לבשל במשך 5 דקות נוספות עד שהסוכריות מתמזגות עם העוף והרוטב.
4. תבלו במלח ופלפל גרוס לפי הטעם. הסירו מהאש ופזרו מעל בצל ירוק קצוץ לקישוט.
5. הגישו חם לצד אורז או נודלס.
