עוף בטריאקי וסוכריות תפוזים

מצרכים:
  • - 4 חזה עוף, חתוך לקוביות
  • - 1/4 כוס רוטב טריאקי
  • - 2 כפות דבש
  • - 1 כף שמן שומשום
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • - 1 כוס סוכריות תפוזים (קליפות תפוז מסוכרות, חתוכות דק)
  • - פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • - 2 כפות שמן קנולה
  • - קורט מלח
  • - בצל ירוק קצוץ לקישוט

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את רוטב הטריאקי, הדבש, שמן השומשום, השום והג'ינג'ר. הוסיפו את קוביות העוף וערבבו היטב עד שהעוף מצופה ברוטב. השאירו להשרות למשך 20 דקות.
2. חממו שמן קנולה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את העוף יחד עם הרוטב מההשריה וטגנו במשך כ-10 דקות או עד שהעוף מבושל ומזהיב.
3. הוסיפו את סוכריות התפוזים למחבת וערבבו בעדינות. המשיכו לבשל במשך 5 דקות נוספות עד שהסוכריות מתמזגות עם העוף והרוטב.
4. תבלו במלח ופלפל גרוס לפי הטעם. הסירו מהאש ופזרו מעל בצל ירוק קצוץ לקישוט.
5. הגישו חם לצד אורז או נודלס.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: יעקב אברהם

תוכן עניינים

עוף בטריאקי וסוכריות תפוזים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן