1. חמם את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. במחבת גדולה, חמם את שמן הזית על חום בינוני. הוסף את השום והבצל וטגן מספר דקות עד שהבצל שקוף.
3. הוסף את חצאי העוף למחבת וטגן מכל צד עד שהעוף משחים מעט.
4. הוסף את התמרים והערמונים למחבת, ערבב בעדינות עם העוף.
5. בקערה קטנה, ערבב את הדבש, החומץ, הפפריקה, הקינמון, המלח והפלפל. מזוג את התערובת על העוף במחבת.
6. מזג את ציר העוף (או המים) למחבת, כסה והעבר את המחבת לתנור.
7. אפה את העוף בתנור במשך שעה, או עד שהוא מבושל היטב והנוזלים מצטמצמים.
8. הגש חם עם אורז או קוסקוס.
