1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, מיץ התפוזים, רוטב הסויה, השום והג'ינג'ר.
2. הוסיפו את חזה העוף לתערובת ודאגו לצפות כל חתיכה היטב ברוטב. הניחו במקרר למשך 30 דקות למרינדה.
3. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה.
4. הסירו את חזה העוף מהמרינדה ושמרו את הרוטב בצד.
5. טגנו את חזה העוף במחבת עד שהוא מזהיב ומבושל היטב, כ-6 דקות מכל צד.
6. הוסיפו את המרינדה ששמרתם למחבת, הביאו לרתיחה והמשיכו לבשל עוד 5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
7. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
8. הגישו את חזה העוף עם פרוסות תפוז לקישוט.
