חזה עוף עם רוטב דבש ותפוז

מצרכים:
  • - 4 חתיכות חזה עוף
  • - 1/4 כוס דבש
  • - 1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • - 2 כפות רוטב סויה
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • - 1 כף שמן זית
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - פרוסות תפוז לקישוט

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, מיץ התפוזים, רוטב הסויה, השום והג'ינג'ר.
2. הוסיפו את חזה העוף לתערובת ודאגו לצפות כל חתיכה היטב ברוטב. הניחו במקרר למשך 30 דקות למרינדה.
3. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה.
4. הסירו את חזה העוף מהמרינדה ושמרו את הרוטב בצד.
5. טגנו את חזה העוף במחבת עד שהוא מזהיב ומבושל היטב, כ-6 דקות מכל צד.
6. הוסיפו את המרינדה ששמרתם למחבת, הביאו לרתיחה והמשיכו לבשל עוד 5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
7. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
8. הגישו את חזה העוף עם פרוסות תפוז לקישוט.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: אביגיל לוי

תוכן עניינים

חזה עוף עם רוטב דבש ותפוז

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן