1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות בגודל בינוני.
3. חתכו את הפלפלים לרצועות רחבות.
4. בקערה גדולה, ערבבו את תפוחי האדמה, הפלפלים, 2 כפות שמן זית, שום, פפריקה, כמון, מלח ופלפל. ערבבו היטב כדי לכסות את כל הירקות בתיבול.
5. פרסו את תערובת הירקות על תבנית אפייה בשכבה אחידה.
6. אפו בתנור למשך 25 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים והפלפלים מזהיבים.
7. בזמן שהירקות בתנור, חממו מחבת גדולה על להבה בינונית עם כף שמן זית.
8. תבלו את חזה העוף במלח ופלפל וטגנו במחבת כ-5 דקות מכל צד, עד שהעוף מבושל לחלוטין.
9. הוציאו את הירקות מהתנור והניחו את חזה העוף מעל המצע של הירקות בתבנית האפייה.
10. החזירו לתנור למשך 5 דקות נוספות כדי לסיים את הבישול ביחד.
11. הוציאו מהתנור, פזרו פטרוזיליה קצוצה מעל והגישו חם.
