חזה עוף על מצע תפוחי אדמה ופלפלים קלויים

מצרכים:
  • - 4 חזה עוף
  • - 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • - 2 פלפלים אדומים
  • - 2 פלפלים צהובים
  • - 3 כפות שמן זית
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - 1 כף פפריקה מתוקה
  • - 1 כפית כמון
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

זמן הכנה: 50 דקות

המתכון:

1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות בגודל בינוני.
3. חתכו את הפלפלים לרצועות רחבות.
4. בקערה גדולה, ערבבו את תפוחי האדמה, הפלפלים, 2 כפות שמן זית, שום, פפריקה, כמון, מלח ופלפל. ערבבו היטב כדי לכסות את כל הירקות בתיבול.
5. פרסו את תערובת הירקות על תבנית אפייה בשכבה אחידה.
6. אפו בתנור למשך 25 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים והפלפלים מזהיבים.
7. בזמן שהירקות בתנור, חממו מחבת גדולה על להבה בינונית עם כף שמן זית.
8. תבלו את חזה העוף במלח ופלפל וטגנו במחבת כ-5 דקות מכל צד, עד שהעוף מבושל לחלוטין.
9. הוציאו את הירקות מהתנור והניחו את חזה העוף מעל המצע של הירקות בתבנית האפייה.
10. החזירו לתנור למשך 5 דקות נוספות כדי לסיים את הבישול ביחד.
11. הוציאו מהתנור, פזרו פטרוזיליה קצוצה מעל והגישו חם.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: משה זמיר

תוכן עניינים

חזה עוף על מצע תפוחי אדמה ופלפלים קלויים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן