חזה עוף במרינדת רימונים וגרעיני שומשום

מצרכים:
  • - 4 חזה עוף
  • - 1/2 כוס מיץ רימונים טבעי
  • - 3 כפות סויה
  • - 2 כפות דבש
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - 1 כף שמן זית
  • - 1 כף חומץ בלסמי
  • - 1/4 כוס גרעיני שומשום
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט

זמן הכנה: 40 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, הסויה, הדבש, השום, שמן הזית והחומץ הבלסמי.
2. הניחו את חזה העוף בתוך המרינדה והשרו למשך 20 דקות במקרר.
3. חממו מחבת גדולה על חום בינוני והוסיפו את חזה העוף (ללא המרינדה). טגנו כל צד כ-5 דקות עד שהעוף מבושל ומקבל צבע זהוב.
4. הוסיפו את גרעיני השומשום למחבת וטגנו למשך 2 דקות נוספות.
5. הגישו את חזה העוף עם מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שרה בן דוד

תוכן עניינים

חזה עוף במרינדת רימונים וגרעיני שומשום

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן