1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, מיץ הלימון, קליפת הלימון, שמן הזית, השום הכתוש והרוזמרין. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
2. הניחו את חזה העוף בתוך הקערה והפכו אותם כך שהם יהיו מכוסים היטב במרינדה. כסו והניחו במקרר למשך 30 דקות כדי שהטעמים ייספגו.
3. חממו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו מעט שמן זית.
4. הוציאו את חזה העוף מהמרינדה והניחו אותם במחבת החמה. טגנו כל צד כ-6 דקות או עד שהעוף מבושל היטב וזהוב.
5. הגישו מייד עם פרוסות לימון לקישוט, אם רוצים.
