1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בקערה קטנה, ערבבו את החרדל, הדבש, השום הכתוש, שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
3. הניחו את פילטי הסלמון על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
4. מרחו את תערובת החרדל והדבש על כל פילט בעזרת מברשת.
5. פזרו מעל כל פילט את פירורי הלחם בצורה אחידה.
6. אפו בתנור שחומם מראש למשך 15-20 דקות, עד שהסלמון מבושל והקרום מזהיב.
7. הוציאו מהתנור ופזרו מעל הפטרוזיליה הקצוצה.
8. הגישו חם עם תוספת של ירקות קלויים או סלט טרי.
