1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, רוטב הסויה, שמן הזית, מיץ הלימון, הג'ינג'ר והשום. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
2. הניחו את פילטי הסלמון במרינדה, ודאגו שכל צדיהם יכוסו היטב. כסו את הקערה והשרו במקרר למשך 30 דקות.
3. חמו מחבת גדולה על אש בינונית. הוציאו את הסלמון מהמרינדה והניחו את הפילטים במחבת, בצד העור כלפי מטה.
4. טגנו את הסלמון כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהסלמון מבושל היטב ומקבל גוון זהוב.
5. העבירו את הסלמון לצלחת הגשה, פזרו מעל את הבצל הירוק והשומשום הקלוי.
6. הגישו חם, לצד סלט ירקות טרי או ירקות מוקפצים.
