דג סלמון במרינדה של ג'ינג'ר ודבש

מצרכים:
  • - 4 פילטים של דג סלמון
  • - 1/4 כוס דבש
  • - 2 כפות רוטב סויה
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 2 כפות מיץ לימון טרי
  • - 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • - 1 כף שומשום קלוי

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, רוטב הסויה, שמן הזית, מיץ הלימון, הג'ינג'ר והשום. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
2. הניחו את פילטי הסלמון במרינדה, ודאגו שכל צדיהם יכוסו היטב. כסו את הקערה והשרו במקרר למשך 30 דקות.
3. חמו מחבת גדולה על אש בינונית. הוציאו את הסלמון מהמרינדה והניחו את הפילטים במחבת, בצד העור כלפי מטה.
4. טגנו את הסלמון כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהסלמון מבושל היטב ומקבל גוון זהוב.
5. העבירו את הסלמון לצלחת הגשה, פזרו מעל את הבצל הירוק והשומשום הקלוי.
6. הגישו חם, לצד סלט ירקות טרי או ירקות מוקפצים.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: מרים שלום

תוכן עניינים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן