דג סלמון בגריל עם רוטב חרדל דבש

מצרכים:
  • - 2 פילה סלמון (כ-150 גרם כל אחד)
  • - 2 כפות חרדל דיז'ון
  • - 2 כפות דבש
  • - 1 כף שמן זית
  • - 1 כף מיץ לימון טרי
  • - 1 כף שמיר קצוץ
  • - מלח ופלפל שחור לפי הטעם

זמן הכנה: 30 דקות

המתכון:

1. מחממים את הגריל או מחבת גריל על חום גבוה.
2. בקערה קטנה מערבבים את החרדל, הדבש, שמן הזית ומיץ הלימון. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
3. מברישים את הסלמון בכמחצית מהרוטב ומניחים אותו על הגריל.
4. צולים את הסלמון כ-4-5 דקות מצד אחד, הופכים ומברישים עם שארית הרוטב. צולים עוד 4-5 דקות עד שהסלמון מוכן והבשר מתנתק בקלות עם מזלג.
5. מורידים מהגריל ומפזרים שמיר קצוץ מעל לפני ההגשה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שרה אברהם

תוכן עניינים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן