דג סלמון אפוי ברוטב דבש ולימון

מצרכים:
  • - 4 נתחי דג סלמון
  • - 2 כפות דבש
  • - מיץ מ-2 לימונים
  • - קליפה מגוררת מלימון אחד
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 1 כף עשבי תיבול טריים (כמו פטרוזיליה או שמיר), קצוצים

זמן הכנה: 40 דקות

המתכון:

1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בתבנית אפייה, סדר את נתחי הדג בשכבה אחת.
3. בקערה קטנה, ערבב את הדבש, מיץ הלימון, קליפת הלימון, שמן הזית והשום הכתוש.
4. שפוך את התערובת על הדג, ודאג שהיא תכסה את כל החלקים.
5. תבל במלח ופלפל לפי הטעם.
6. פזר את עשבי התיבול הקצוצים מעל הדג.
7. אפה בתנור במשך 20 דקות או עד שהדג מתפורר בקלות ונראה מבושל.
8. הגש חם עם תוספת כגון אורז או ירקות מאודים.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: אביגיל שלום

תוכן עניינים

דג סלמון אפוי ברוטב דבש ולימון

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף בטריאקי וסוכריות תפוזים
admin

עוף בטריאקי וסוכריות תפוזים

1. בקערה גדולה, ערבבו את רוטב הטריאקי, הדבש, שמן השומשום, השום והג'ינג'ר. הוסיפו את קוביות העוף וערבבו היטב עד שהעוף מצופה ברוטב. השאירו להשרות למשך

קרא עוד »
קציצות עוף במרינדת דבש וסויה
admin

קציצות עוף במרינדת דבש וסויה

1. בקערה גדולה, לערבב את חזה העוף הטחון עם הביצה, הפנקו, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. ללוש עד שהתערובת אחידה. 2. ליצור מהתערובת קציצות בגודל בינוני. 3.

קרא עוד »
עוף במרינדת תפוזים וסילאן
admin

עוף במרינדת תפוזים וסילאן

1. בקערה גדולה, ערבב את מיץ התפוזים, הסילאן, רוטב הסויה, השום, שמן הזית, הג'ינג'ר וגרידת התפוז. 2. הנח את קוביות חזה העוף במרינדה, ערבב היטב

קרא עוד »
דילוג לתוכן