דג סלמון אפוי ברוטב דבש ולימון

מצרכים:
  • - 4 נתחי דג סלמון
  • - 2 כפות דבש
  • - מיץ מ-2 לימונים
  • - קליפה מגוררת מלימון אחד
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 1 כף עשבי תיבול טריים (כמו פטרוזיליה או שמיר), קצוצים

זמן הכנה: 40 דקות

המתכון:

1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בתבנית אפייה, סדר את נתחי הדג בשכבה אחת.
3. בקערה קטנה, ערבב את הדבש, מיץ הלימון, קליפת הלימון, שמן הזית והשום הכתוש.
4. שפוך את התערובת על הדג, ודאג שהיא תכסה את כל החלקים.
5. תבל במלח ופלפל לפי הטעם.
6. פזר את עשבי התיבול הקצוצים מעל הדג.
7. אפה בתנור במשך 20 דקות או עד שהדג מתפורר בקלות ונראה מבושל.
8. הגש חם עם תוספת כגון אורז או ירקות מאודים.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: אביגיל שלום

תוכן עניינים

דג סלמון אפוי ברוטב דבש ולימון

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

חריימה עוף מרוקאי פיקנטי

1. חממו שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את חתיכות העוף וטגנו עד שהן משחימות מכל הצדדים. הוציאו את העוף והניחו בצד. 2.

קרא עוד »
עוף בטמפורת דבש וסויה
admin

עוף בטמפורת דבש וסויה

1. בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, המים הקרים והביצה עד לקבלת בלילה חלקה. 2. הוסיפו מלח ופלפל וטבלו את רצועות העוף בבלילה עד שהן מצופות

קרא עוד »
עוף בחמאת בוטנים וקוקוס
admin

עוף בחמאת בוטנים וקוקוס

1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את קוביות העוף וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. הוציאו את העוף מהמחבת ושמרו

קרא עוד »
דילוג לתוכן