דג סלמון אפוי ברוטב דבש ולימון

מצרכים:
  • - 4 נתחי דג סלמון
  • - 2 כפות דבש
  • - מיץ מ-2 לימונים
  • - קליפה מגוררת מלימון אחד
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 1 כף עשבי תיבול טריים (כמו פטרוזיליה או שמיר), קצוצים

זמן הכנה: 40 דקות

המתכון:

1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בתבנית אפייה, סדר את נתחי הדג בשכבה אחת.
3. בקערה קטנה, ערבב את הדבש, מיץ הלימון, קליפת הלימון, שמן הזית והשום הכתוש.
4. שפוך את התערובת על הדג, ודאג שהיא תכסה את כל החלקים.
5. תבל במלח ופלפל לפי הטעם.
6. פזר את עשבי התיבול הקצוצים מעל הדג.
7. אפה בתנור במשך 20 דקות או עד שהדג מתפורר בקלות ונראה מבושל.
8. הגש חם עם תוספת כגון אורז או ירקות מאודים.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: אביגיל שלום

תוכן עניינים

דג סלמון אפוי ברוטב דבש ולימון

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

חזה עוף עם רוטב דבש ותפוז
admin

חזה עוף עם רוטב דבש ותפוז

1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, מיץ התפוזים, רוטב הסויה, השום והג'ינג'ר. 2. הוסיפו את חזה העוף לתערובת ודאגו לצפות כל חתיכה היטב ברוטב. הניחו

קרא עוד »
דילוג לתוכן