1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים למשך 2 דקות עד שהשום מתרכך.
3. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ומערבבים היטב. מבשלים עוד דקה אחת.
4. מניחים את פילה הדג בתבנית אפייה ומברישים אותם בשמן זית משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל.
5. יוצקים את רוטב החמאה והשום על הדגים בצורה אחידה.
6. אופים בתנור למשך 12-15 דקות, או עד שהדג מתבשל לגמרי ומתפורר בקלות.
7. מוציאים מהתנור, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ופרוסות לימון.
8. מגישים חם עם תוספת לפי טעמכם, כמו אורז או תפוחי אדמה.
