דג ברוטב חמאת לימון ושום

מצרכים:
  • - 4 פילה דג (סלמון או כל דג לבן)
  • - 3 כפות חמאה
  • - 4 שיני שום, כתושות
  • - מיץ מ-2 לימונים
  • - 2 כפות שמן זית
  • - מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • - 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • - פרוסות לימון לקישוט

זמן הכנה: 30 דקות

המתכון:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים למשך 2 דקות עד שהשום מתרכך.
3. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ומערבבים היטב. מבשלים עוד דקה אחת.
4. מניחים את פילה הדג בתבנית אפייה ומברישים אותם בשמן זית משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל.
5. יוצקים את רוטב החמאה והשום על הדגים בצורה אחידה.
6. אופים בתנור למשך 12-15 דקות, או עד שהדג מתבשל לגמרי ומתפורר בקלות.
7. מוציאים מהתנור, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ופרוסות לימון.
8. מגישים חם עם תוספת לפי טעמכם, כמו אורז או תפוחי אדמה.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: ישראל זמיר

תוכן עניינים

דג ברוטב חמאת לימון ושום

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן