דג בורי במרינדת עשבים ותפוזים

מצרכים:
  • - 2 פילה דג בורי
  • - 1/4 כוס מיץ תפוזים טרי
  • - 1 כף גרידת תפוז
  • - 3 כפות שמן זית
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • - 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • - 1 כפית מלח
  • - 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • - 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • - לימון פרוס לקישוט

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, שמן הזית, השום, הכוסברה, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, והפפריקה עד לקבלת מרינדה אחידה.
2. הניחו את פילה הדג בתבנית אפייה ויצקו מעליהם את המרינדה. ודאו שכל הדג מכוסה היטב.
3. כסו ואחסנו במקרר למשך 30 דקות כדי לאפשר לדג לספוג את הטעמים.
4. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
5. אפו את הדג בתנור למשך 15 דקות או עד שהדג מתבשל לחלוטין ונעשה רך.
6. הגישו את הדג חם, מקושט בפרוסות לימון טריות.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שמעון אברהם

תוכן עניינים

דג בורי במרינדת עשבים ותפוזים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן