1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, שמן הזית, השום, הכוסברה, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, והפפריקה עד לקבלת מרינדה אחידה.
2. הניחו את פילה הדג בתבנית אפייה ויצקו מעליהם את המרינדה. ודאו שכל הדג מכוסה היטב.
3. כסו ואחסנו במקרר למשך 30 דקות כדי לאפשר לדג לספוג את הטעמים.
4. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
5. אפו את הדג בתנור למשך 15 דקות או עד שהדג מתבשל לחלוטין ונעשה רך.
6. הגישו את הדג חם, מקושט בפרוסות לימון טריות.
