1. בקערה גדולה, לערבב את חזה העוף הטחון עם הקישוא המגורד.
2. להוסיף את הביצה, פירורי הלחם, הנענע, הפטרוזיליה, הבצל הקצוץ והשום הכתוש. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. ליצור מהתערובת קציצות קטנות ולסדר אותן על צלחת.
4. לחמם שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
5. לטגן את הקציצות מכל צד עד שהן מזהיבות ומבושלות היטב, כ-5 דקות לכל צד.
6. להוציא את הקציצות מהמחבת ולהניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
7. להגיש חם, ניתן בליווי אורז, פסטה או סלט ירקות טריים.
