קציצות עוף עם קישואים ונענע

מצרכים:
  • - 500 גרם חזה עוף טחון
  • - 1 קישוא בינוני, מגורד
  • - 1 ביצה
  • - 1/2 כוס פירורי לחם
  • - 2 כפות נענע קצוצה
  • - 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • - 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • - 1 שן שום, כתושה
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - שמן זית לטיגון

זמן הכנה: 45 דקות

המתכון:

1. בקערה גדולה, לערבב את חזה העוף הטחון עם הקישוא המגורד.
2. להוסיף את הביצה, פירורי הלחם, הנענע, הפטרוזיליה, הבצל הקצוץ והשום הכתוש. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. ליצור מהתערובת קציצות קטנות ולסדר אותן על צלחת.
4. לחמם שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
5. לטגן את הקציצות מכל צד עד שהן מזהיבות ומבושלות היטב, כ-5 דקות לכל צד.
6. להוציא את הקציצות מהמחבת ולהניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
7. להגיש חם, ניתן בליווי אורז, פסטה או סלט ירקות טריים.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: שמעון ליבוביץ

תוכן עניינים

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף ברוטב סילאן וחרדל
admin

עוף ברוטב סילאן וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את הסילאן, חרדל, שום, שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה ודבש עד לקבלת רוטב אחיד. 2. הוסיפו את כרעיי העוף לקערה וערבבו

קרא עוד »

דג סלמון בסגנון אסיאתי

1. בקערה קטנה, לערבב את רוטב הסויה, דבש, שמן השומשום, ג'ינג'ר, שום וחומץ אורז. 2. להשרות את פילטי הסלמון בתערובת למשך 15 דקות. 3. לחמם

קרא עוד »
עוף במרינדת תמרים וחרדל
admin

עוף במרינדת תמרים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את התמרים, חרדל, דבש, שמן זית, חומץ בלסמי, שום, מלח, פלפל, טימין ורוזמרין עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. הוסיפו את קוביות

קרא עוד »
דילוג לתוכן