דג סלמון אפוי ברוטב דבש ולימון

מצרכים:
  • - 4 נתחי דג סלמון
  • - 2 כפות דבש
  • - מיץ מ-2 לימונים
  • - קליפה מגוררת מלימון אחד
  • - 2 כפות שמן זית
  • - 2 שיני שום כתושות
  • - מלח ופלפל לפי הטעם
  • - 1 כף עשבי תיבול טריים (כמו פטרוזיליה או שמיר), קצוצים

זמן הכנה: 40 דקות

המתכון:

1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בתבנית אפייה, סדר את נתחי הדג בשכבה אחת.
3. בקערה קטנה, ערבב את הדבש, מיץ הלימון, קליפת הלימון, שמן הזית והשום הכתוש.
4. שפוך את התערובת על הדג, ודאג שהיא תכסה את כל החלקים.
5. תבל במלח ופלפל לפי הטעם.
6. פזר את עשבי התיבול הקצוצים מעל הדג.
7. אפה בתנור במשך 20 דקות או עד שהדג מתפורר בקלות ונראה מבושל.
8. הגש חם עם תוספת כגון אורז או ירקות מאודים.

מעוניין בשף פרטי לאירוע שלך?

השף שלנו: אביגיל שלום

תוכן עניינים

דג סלמון אפוי ברוטב דבש ולימון

לאירוע בלתי נשכח עם שף פרטי, השאירו פרטים כאן!

מחפשים שף בשר לאירועים פרטיים? הקיץ הזה, הגעתם למקום הנכון!

אנחנו נתאים לכם את השף המושלם לפי התקציב שלכם והמיקום שלכם.

 

עוד מתכונים שאהבנו:

עוף במרינדה רימונים וחרדל
admin

עוף במרינדה רימונים וחרדל

1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות

קרא עוד »
דילוג לתוכן