1. בקערה גדולה, מערבבים את רוטב הרימונים, הדבש, שמן הזית, השום הכתוש, הפפריקה, המלח והפלפל.
2. מוסיפים את שוקי העוף לקערה ומוודאים שהן מכוסות היטב ברוטב.
3. מכסים את הקערה ומשרים במקרר למשך 30 דקות לפחות, כדי שהטעמים יספגו.
4. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
5. מוציאים את שוקי העוף מהמשרה ומניחים על הגריל החם.
6. צולים את שוקי העוף כ-20 דקות מכל צד, או עד שהן מקבלות צבע שחום ועסיסי.
7. מוציאים מהגריל ומניחים למנוחה של 5 דקות לפני ההגשה.
8. מקשטים בגרעיני רימון ומגישים חם.
