Photos provided by Pexels – Photo by undefined
שף בשר פרטי לאירוע משפחתי
חיתוך בשר, עיבוד בשר ושחיטה של בשר הם כולם מונחים המתייחסים להכנת פגרי בעלי חיים.
חיתוך בשר הוא תהליך של הפרדת חלקים של הפגר לחתיכות קטנות יותר לעיבוד נוסף.
עיבוד הוא מונח המשמש לתיאור כל פעולה המשנה את האיכות או הערך של פגר בעל חיים באמצעים אחרים מלבד הלבשתו. עיבוד בשר כולל בדרך כלל הוצאת פגרים, פינוי ופיצול פגרים לנתחים ראשוניים.
קצבים הוא מונח המשמש לתיאור כל פעולה שהופכת פגר של בעל חיים לנתחים אכילים או למנות קטנות יותר.
תעשיית הבשר היא אחד הענפים הקשים ביותר לעבוד בהם העבודה קשה והשעות ארוכות. זה לא נדיר שאנשים יחוו מתחים ופציעות מתנועות חוזרות, חיתוך או הרמה כבדה.
תעשיית הבשר מעסיקה אנשים רבים ברחבי הארץ, אבל זו גם אחת העבודות המסוכנות ביותר באמריקה. הלשכה לסטטיסטיקה של העבודה מצאה שלעובדים בתחום זה יש סיכוי גבוה פי שלושה מהממוצע להיפצע בעבודה.
בנוסף לסכנות הללו, ההערכה היא שכמעט שליש ממפעלי עיבוד הבשר אינם מספקים כלל ציוד בטיחות לעובדיהם.
תעשיית הבשר השתנתה באופן דרמטי בעשורים האחרונים. עיבוד בשר הוא חלק מרכזי בתעשיית הבשר, וזו מגמה גוברת של אנשים לקנות בשר מעובד. תהליך חיתוך, שחיטה ועיבוד בשר הוא חלק גדול מתעשיית הבשר. התהליך מתחיל בשחיטת בעלי חיים ולאחר מכן הפרדת חלקי החיה השונים לנתחים שמוכנים לבישול או לאריזה למכירה.
כיצד לקצב חזיר
חזירים הם אחת החיות הפופולריות ביותר שגודלו למאכל מכיוון שקל לטפל בהם ומספקים הרבה בשר. במאמר זה, נחקור כיצד לשחוט חזיר.
התהליך מתחיל בהריגת החיה על ידי הימם אותה באקדח הלם או ירי בה ברובה. השלב הבא הוא לחתוך את ראשו ולהסיר את עורו, אשר נעשה באמצעות סכין. לאחר מכן יש כריתת כפות הרגליים והוצאת המעיים לפני שמתחילים לחתוך את הבשר לקראת בישולו או שימורו.
תהליך השחיטה של חזיר יכול להיות די קשה וחשוב לדעת איך לעשות את זה כמו שצריך.
חזירים הם מקור מצוין למזון וקל מאוד לגדל אותם, אבל השחיטה שלהם יכולה להיות משימה לא פשוטה.
מאמר זה ילמד אותך את היסודות על איך לשחוט חזיר ואיזה כלים תצטרך לעבודה.
חזירים הם החיה הפופולרית ביותר לשחיטה לבשר. תהליך שחיטת חזיר הוא משימה שהרבה אנשים לא מכירים. קצבים יתחילו בדרך כלל בחיתוך גרון של החזיר ואז ניקוז הדם מגופו.
השלב הבא הוא להסיר את כל האיברים הפנימיים שלו, הכוללים את הקיבה, המעיים, הלב, הריאות, הכבד והכליות. הקצב גם יחתוך את הבטן ויוציא את מעיה לפני שיסיר את ראשו מהצוואר. לאחר השלמת תהליך זה, הם יסירו את כל העצמות מהגוף לפני שניתן יהיה להפוך אותן לצלעות חזיר או לסוגים אחרים של מוצרי בשר.
כיצד לשחוט חזיר ארנב
ארנבות הן מקור נהדר לבשר עבור המשפחה שלך. ושחוט ארנב זה לא קשה כמו שאתה חושב.
טבח ארנב קל וניתן לעשות זאת בשתי דרכים.
הדרך הראשונה היא לחתוך את הארנב לשניים מהראש ועד הזנב ואז להסיר את הקרביים.
הדרך השנייה היא לתלות אותו מרגליו האחוריות ולחתוך את הראש, הרגליים הקדמיות, הרגליים האחוריות ועור אותו.
ארנב הוא יונק קטן והבשר רזה, רך ובעל טעם. תהליך השחיטה של ארנב אינו מסובך אך דורש מיומנויות מסוימות.
הצעד הראשון בשחיטת ארנבת הוא עורו. יש להסיר את הראש, הצוואר, הרגליים והרגליים לפני שעורים את עור החיה. לאחר מכן תצטרכו לחתוך את כל השומן בגופו עם סכין חדה. השלב הבא בשחיטת ארנבת הוא לחתוך אותו לארבעה רבעים (שני חלקים קדמיים ושני חלקים אחוריים). בדרך כלל מוציאים בשלב זה את הגפיים האחוריים מהפגר כדי שיוכלו להימכר כ"אחורי ארנב". השלב הבא בשחיטת ארנבת הוא להסיר את כל האיברים הפנימיים מחלל גופו. השלב האחרון בשחיטה א
הצעד הראשון הוא להרוג את הארנב. השתמש בחפץ חד, כמו סכין או גרזן, כדי לחתוך את צוואר הארנב. ודא שאתה לא חותך עמוק מדי או בזווית, שכן זה יגרום לאובדן דם ובשר יותר. לאחר מכן, אתה צריך לתלות את הארנב הפוך ולתת לו לדמם במשך כעשר דקות. זה ינקז את כל הדם מגוף החיה ויקל על הסרת עורה.
לאחר מכן, השתמש בחפץ חד כמו סכין או גרזן כדי לחתוך את כל השומן העודף סביב הזנב והרגליים האחוריות של החיה. לאחר מכן השתמשו בידיים שלכם או בחפץ קהה כמו פטיש כדי לשבור את רגליו הקדמיות כך שהן לא יפריעו בזמן שאתם שחטים אותו. לבסוף, השתמש שלך
איך בשר בקר – שיטות וטיפים לבישול
לחתוך בשר בקר זה לא תמיד הישג קל. ישנן גזרות רבות ושונות ולכל אחת יש את הדרך הייחודית שלה לחתוך אותה. מאמר זה יספק כמה טיפים כיצד לשחוט בהצלחה בשר בקר, כמו גם אילו נתחי בשר הם הטובים ביותר לגריל, לתנור או לקרוקפוט.
הצעד הראשון לחיתוך בשר בקר הוא לזהות את האזור של הפרה שממנו אתה רוצה לחתוך. האזורים הנפוצים ביותר הם צ'אק, חלציים קצרים, עגולים וצדפים. חלקים שונים אלו יקבעו מאיפה תתחיל לחתוך ואיזה שרירים תעבוד. לאחר שבחרתם את האזור שלכם לחיתוך, הגיע הזמן לזהות אילו שרירים צריכים להיות מופרדים זה מזה. לדוגמה, באזור הצ'אק ישנם שלושה שרירים עיקריים: צ'אק זרוע
קצב בשר בקר אינו קשה כמו שאנשים מסוימים עשויים לחשוב. זו מיומנות שניתן ללמוד עם הזמן. עם זאת, למי שמעוניין ללמוד את היסודות, מאמר זה יספק כמה עצות וטריקים מועילים כדי להתחיל עם קצב בשר בקר.
-התחל בבחירת הבשר המתאים לקצבים
-גלה היכן ניתן למצוא את נתחי הבשר הטובים ביותר
-למד כיצד לחתוך ולגזום את הבשר
-גלה כיצד להכין ולבשל נתחי בשר שונים
בשר בקר הוא מרכיב בסיסי בדיאטות רבות ויש לו היסטוריה ארוכה בארצות הברית. תעשיית הבקר קיימת כבר יותר מ-100 שנים, אך היא ממשיכה להתפתח.
הטיפים שלהלן יעזרו לכם לשחוט את בשר הבקר שלכם, והם גם ילמדו אתכם על נתחי הבשר הטובים ביותר לבישול.
– הכר את הפרה שלך:
חשוב שתדע מהיכן הגיעה הפרה שלך, איזה סוג מזון ניתן לה, ובת כמה היא לפני שאתה מבשל אותה. זה יכול לעזור לקבוע איזה נתח בשר יהיה הכי טעים עם כמות העבודה הנמוכה ביותר מצדך.
– דע את הנתחים שלך: -יש שמונה נתחי בקר ראשוניים שניתן להפרידם לחלקים קטנים יותר. אלה סינטה, חלציים קצרים,
מהן נתחי הבשר הטובים ביותר עבור הכסף?
יש כמה נתחי בקר לא יקרים שמתאימים לבישול איטי. אלו הם 5 נתחי הבקר הזולים ביותר.
1) צלי צ'אק – נתח זה רזה מאוד ויכול להיות קשה אם לא מבשלים אותו במשך זמן רב. הוא משמש לעתים קרובות בבשר בקר טחון, אך ניתן להשתמש בו גם במנות כמו צלי סיר וצ'ילי.
2) חזה – נתח זה משמש לעתים קרובות בברביקיו, אך ניתן להשתמש בו גם במנות כמו צלי סיר וצ'ילי.
3) סטייק עגול עליון – הסטייק הזול הזה נהדר עבור מוקפצים או כאשר אתה רק צריך חתיכת בשר קטנה כדי לזרוק לתוך המנה שלך.
4) סטייק פלנק – לנתח הבשר הזול הזה יש הרבה טעם ועובד היטב עם מרינדות או
חמשת הבשרים הפופולריים ביותר לחתוך כסף הם:
– סינטה עליון
– טרי-טיפ
– צ'אק איי סטייק
– צלי גב
– צלי עגול תחתון.
נתחי הבקר הזולים הטובים ביותר הם אלה שמציעים הרבה טעם ואינם שוברים את הכיס.
אלה בדרך כלל נתחי הבשר הזולים ביותר. אלה גם הכי טעימים. חמשת נתחי הבישול הזולים הטובים ביותר של בקר, לפי הסדר מהכי טעמים לפחות טעימים, הם: סטייק צד, שורט ריבס, צלי צ'אק, סטייק חצאית ובשר בקר טחון.