Photos provided by Pexels – Photo by undefined
שף בשר בחיפה
מיט שף הוא סטארטאפ המספק פתרון אוטומטי לתעשיית עיבוד הבשר. הם החברה הראשונה בישראל שהופכת את התהליך הזה לאוטומטיות, והם מחפשים להתרחב בינלאומית.
חיפה, ישראל היא אחת הערים החשובות בישראל. היא ידועה כ"עיר החדשנות" מכיוון שהיא שימשה ביתם של חידושים טכנולוגיים מרכזיים רבים לאורך השנים.
מסעדת מיט שף בחיפה, ישראל היא המסעדה הראשונה בעולם שהשתמשה בשף רובוט. השף הרובוט מסוגל לבשל בשר וירקות בו זמנית. זה יכול גם לעשות מגוון של סגנונות בישול שונים.
רובוט הבשר מיוצר על ידי Moley Robotics, שעובדת על הטכנולוגיה כבר 10 שנים. החברה אומרת שהיא קיבלה השראה מהאופן שבו בני אדם עובדים במטבחים ורצתה לשכפל זאת עם רובוטים.
חיפה, עיר בצפון ישראל, היא הבירה הקולינרית של המדינה. בחיפה פועלות למעלה מ-40 מסעדות המגישות כמה מהמנות הטעימות והחדשניות בישראל.
המסעדה הראשונה שפתחה את שעריה בחיפה הייתה מיט שף. המסעדה מתמחה במנות בשר ופירות ים המוכנות לפי מתכונים ישראלים מסורתיים עם טוויסט מודרני. המסעדה מגישה אוכל טעים מאז שפתחה את שעריה בשנת 2003.
השף מאחורי מיט שף הוא אבי כהן שלקח השראה מהבישולים של אמו כאשר יצר את התפריט שלו. אמו של כהן הייתה בשלנית מצוינת והיא לימדה אותו להכין מנות ישראליות מסורתיות כמו שווארמה, עוף צלוי וקבב בקר.
כהן רצה לשתף
איך להיות שף בשר חיפאי היתרונות בלהיות שף בשר חיפאי מסקנה
טובי השפים בישראל ידועים במנות הבשר שלהם. זאת בגלל מגוון נתחי הבשר והסוגים שיש בארץ.
כדי להיות שף בשר טוב, אתה צריך להיות בעל תשוקה לבישול והבנה כיצד לבשל סוגים שונים של בשרים. צריך גם לדעת אילו נתחים הולכים טוב ביחד, אילו אפשר לבשל לבד, ואילו כדאי לבשל עם ירקות. חשוב שתדעו להשתמש גם בתבשילים שלכם בתבלינים, עשבי תיבול ורטבים.
שפים בישראל זוכים להערכה רבה ומכובדת. המטבח הישראלי הוא מיזוג של תרבויות ומטבחים רבים ושונים. גיוון רב בכל הנוגע למנות המוגשות בישראל. הפופולריים שבהם הם בין היתר פלאפל, שקשוקה, סביץ', חומוס, טחינה ולבנה.
כדי להפוך לשף בשר טוב אתה צריך להיות יצירתי עם המתכונים שלך ולהיות מסוגל להפוך את הבשר למשהו חדש ומרגש. אתה גם צריך לדעת אילו טעמים הולכים טוב עם איזה סוג של בשר. כדאי גם לדעת כמה זמן אפשר לבשל כל סוג בשר מבלי לבשל אותו יותר מדי או לבשל אותו מעט.
טובי השפים בישראל הם לא רק אלו שיודעים להכין את המנות הטעימות ביותר, אלא גם אלו שיודעים להכין את מנות הבשר הטובות ביותר. במאמר זה, נבדוק מה נדרש כדי להפוך לשף בשר טוב.
הדבר הראשון שאתה צריך להיות מסוגל לעשות הוא להבין את סוג הבשר שלך ואת הנתחים השונים. צריך לדעת מה זה סטייק פלנקס ומה זה סטייק סינטה. אתה גם צריך לדעת כמה נתחים מסוימים שוקלים ולמה הם משמשים בבישול.
הדבר השני שעליך לעשות הוא ללמוד על כל שיטות הבישול השונות, כי ישנן דרכים רבות ושונות בהן תוכל לבשל את הבשר שלך. אתה אמור להיות מסוגל לצלות אותם, לצלות אותם, לטגן אותם,