דג סלמון עם קרום חרדל ודבש
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את החרדל, הדבש, השום הכתוש, שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את החרדל, הדבש, השום הכתוש, שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת
1. חממו את שמן הסויה במחבת גדולה או ווק על חום בינוני-גבוה. 2. הוסיפו את קוביות הבקר וטגנו עד שהן משחימות מכל הצדדים. הוציאו את
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות בגודל בינוני. 3. חתכו את הפלפלים לרצועות רחבות. 4. בקערה
1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בתבנית אפייה, סדר את נתחי הדג בשכבה אחת. 3. בקערה קטנה, ערבב את הדבש, מיץ הלימון, קליפת
1. בקערה גדולה מערבבים את קוביות העוף עם שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל. מכסים ומשרים במקרר למשך 30 דקות. 2.
1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, חרדל, דבש, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. 2. הוסיפו את העוף לתערובת וערבבו היטב כדי לכסות את כל החתיכות
1. בקערה גדולה, ערבבו את בשר הבקר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הכמון, הפפריקה והקינמון. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב. 2. צרו
1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, רוטב הסויה, שמן הזית, מיץ הלימון, הג'ינג'ר והשום. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. 2. הניחו את פילטי הסלמון במרינדה,
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבבו את הבקר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הבצל הקצוץ, והשום הכתוש. 3. הוסיפו את הטחינה
1. חממו את שמן הזית בסיר כבד על להבה בינונית. 2. הוסיפו את נתח הצלי וטגנו מכל צדדיו עד שהוא מזהיב. הוציאו את הצלי והניחו
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצה ופירורי הלחם. תבלו במלח ופלפל. 2. צרו מהתערובת קציצות בגודל של כדור
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבבו את החרדל, הדבש, חומץ התפוחים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה. 3. הוסיפו לתערובת
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, המלח, הפלפל, הכמון, הפפריקה והקינמון. 2. צרו מהתערובת קבבים קטנים וארוכים. 3. חממו
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הביצה, פירורי הלחם, הבצל המגורד, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 2. צרו מהתערובת כדורים
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים למשך 2 דקות עד שהשום
1. מחממים את הגריל או מחבת גריל על חום גבוה. 2. בקערה קטנה מערבבים את החרדל, הדבש, שמן הזית ומיץ הלימון. מוסיפים מלח ופלפל לפי
1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, מיץ הלימון, קליפת הלימון, שמן הזית, השום הכתוש והרוזמרין. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. 2. הניחו את חזה העוף
1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, מיץ התפוזים, רוטב הסויה, השום והג'ינג'ר. 2. הוסיפו את חזה העוף לתערובת ודאגו לצפות כל חתיכה היטב ברוטב. הניחו
1. חמם את שמן הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 2. הוסף את הבצל והשום וטגן עד שהם רכים ושקופים. 3. הוסף את רצועות העוף
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. 2. הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהוא נעשה שקוף. 3. הוסיפו את השום וערבבו
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהם שקופים ומריחים, כ-3 דקות. 2. הוסיפו את העגבניות,
1. בקערה גדולה, ערבבו את העוף הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, השמיר, כף שמן הזית, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 2. צרו
1. חממו שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את חתיכות העוף וטגנו עד שהן משחימות מכל הצדדים. הוציאו את העוף והניחו בצד. 2.
1. בקערה קטנה, ערבבו את הדבש, חרדל הדיז'ון, שמן הזית, השום הכתוש, רוטב הסויה ומיץ הלימון עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. תבלו את פילה הסלמון
1. חמם את השמן זית בסיר כבד על חום בינוני. הוסף את הבצל והשום וטגן עד שהם מתחילים להתרכך. 2. הוסף את חלקי העוף לסיר
1. בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, המים הקרים והביצה עד לקבלת בלילה חלקה. 2. הוסיפו מלח ופלפל וטבלו את רצועות העוף בבלילה עד שהן מצופות
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את קוביות העוף וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. הוציאו את העוף מהמחבת ושמרו
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 2. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא שקוף ורך, כ-5 דקות. 3. הוסיפו את השום
1. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. 2. הוסיפו את קוביות הבקר וטגנו עד שהן משחימות מכל הצדדים. הוציאו את הבשר והניחו
1. לחמם תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, לערבב את מיץ הרימונים, הדבש, והשום הקצוץ עד לקבלת תערובת אחידה. 3. לחמם מחבת גדולה עם
1. בקערה גדולה, ערבבו את רוטב הסויה, שמן השומשום, הדבש, השום, הג'ינג'ר ופתיתי הצ'ילי (אם משתמשים). 2. הכניסו את רצועות העוף למרינדה וערבבו היטב כך
1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד שהן משחימות מכל הצדדים. מוציאים מהסיר ומניחים בצד. 2.
1. בקערה גדולה, מערבבים את העוף הטחון, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, השקדים והתמרים. 2. מוסיפים את פירורי הלחם, רוטב הסויה, הדבש והכמון. מערבבים היטב
1. בקערה גדולה, מערבבים את מיץ הרימונים, הדבש, השום הכתוש, שמן הזית, הפפריקה, המלח והפלפל. 2. מוסיפים את חזה העוף לתערובת ומשרים למשך 20 דקות
1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבבו את שמן הזית, הפפריקה, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל השחור. 3. הוסיפו את חלקי העוף
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 2. תבלו את הסטייקים במלח ופלפל שחור משני הצדדים. 3. הכניסו את הסטייקים למחבת וטגנו
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס (390 מעלות פרנהייט). 2. טחנו את הפיסטוקים במעבד מזון עד שהם קטנים אך לא אבקתיים מדי. 3. בקערה
1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את שמן השומשום, הדבש, רוטב הסויה, השום, והג'ינג'ר. 2. מוסיפים את חתיכות חזה העוף לקערה ומערבבים היטב כך שהעוף יהיה
1. בקערה גדולה, לערבב את החומץ הבלסמי, הדבש, שמן הזית, השום הכתוש, החרדל, המלח, הפלפל ועלי הטימין עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. להניח את חזות
1. חממו מחבת גדולה על אש גבוהה עם שתי כפות שמן זית. 2. תבלו את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים. 3. הכניסו את הסטייקים למחבת
1. חממו את השמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. 2. תבלו את פילה העוף במלח ופלפל משני הצדדים. 3. הוסיפו את פילה העוף למחבת
1. בקערה גדולה, ערבבו את רוטב הטריאקי, הדבש, שמן השומשום, השום והג'ינג'ר. הוסיפו את קוביות העוף וערבבו היטב עד שהעוף מצופה ברוטב. השאירו להשרות למשך
1. חמם את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. במחבת גדולה, חמם את שמן הזית על חום בינוני. הוסף את השום והבצל וטגן מספר דקות עד
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה. 2. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהבצל מתרכך ושקוף. 3. הוסיפו את רצועות העוף
1. בקערה גדולה, לערבב את חזה העוף הטחון עם הביצה, הפנקו, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. ללוש עד שהתערובת אחידה. 2. ליצור מהתערובת קציצות בגודל בינוני. 3.
1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימונים, הסויה, הדבש, השום, שמן הזית והחומץ הבלסמי. 2. הניחו את חזה העוף בתוך המרינדה והשרו למשך 20 דקות
1. בקערה גדולה, ערבב את מיץ התפוזים, הסילאן, רוטב הסויה, השום, שמן הזית, הג'ינג'ר וגרידת התפוז. 2. הנח את קוביות חזה העוף במרינדה, ערבב היטב
1. בקערה גדולה, לערבב את בשר הבקר הטחון עם הביצה, הפטרוזיליה, הנענע, השום הקלוי, הבצל ופירורי הלחם. 2. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולערבב היטב
1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, שמן הזית, השום, הכוסברה, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, והפפריקה עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. הניחו את פילה
1. בקערה גדולה, מערבבים את רוטב הרימונים, הדבש, שמן הזית, השום הכתוש, הפפריקה, המלח והפלפל. 2. מוסיפים את שוקי העוף לקערה ומוודאים שהן מכוסות היטב
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את סירופ המייפל, מיץ התפוזים, רוטב הסויה, חרדל הדיז'ון והשום הכתוש. 3. תבלו את
1. חמם את שמן הזית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. 2. הוסף את קוביות הבקר וטגן עד שהן חומות מכל הצדדים. הוצא מהסיר והנח בצד.
1. בקערה גדולה מערבבים את מיץ הרימונים, הדבש, שמן הזית, החומץ הבלסמי, השום, זרעי הכוסברה, הקינמון, המלח והפלפל. 2. מכניסים את חלקי העוף למרינדה ומערבבים
1. בקערה גדולה, ערבבו את העוף הטחון, הביצה, הבצל המגורר, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. 2. עצבו מהתערובת קציצות בגודל בינוני. 3. הכניסו את הפיסטוקים
1. חמם את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית, והוסף את הבצל. טגן עד שהבצל נהיה שקוף. 2. הוסף את השום וחתיכות העוף למחבת,
1. חמם מראש את התנור ל-190 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבב את שמן הזית, מיץ הלימון, קליפת הלימון, השום, הדבש, החרדל, הרוזמרין, הטימין, המלח
1. בקערה גדולה, ערבב את העוף הטחון עם הביצה, פירורי לחם, הבצל הקצוץ, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, מלח ופלפל. 2. צור קציצות קטנות מהתערובת. 3. במחבת
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 2. תבלו את הסטייקים במלח ופלפל, והניחו במחבת החמה. 3. טגנו כל צד במשך כ-3-4
1. בקערה גדולה, לערבב את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הביצה, פירורי הלחם והפטרוזיליה. לתבל במלח ופלפל ולערבב היטב עד לאיחוד. 2. ליצור קציצות בגודל
1. בקערה גדולה, ערבב את הקפה הטחון, הפפריקה, הסוכר החום, אבקת הצ'ילי, המלח והפלפל השחור. 2. הוסף את השום הכתוש, השמן זית והחומץ הבלסמי, וערבב
1. חממו שמן זית בסיר כבד על אש בינונית. הוסיפו את הבצל וקצצו אותו עד להזהבה. 2. הוסיפו את השום וערבבו למשך דקה נוספת. 3.
1. חמם תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבב את האגוזים הקצוצים, הפטרוזיליה, הבזיליקום, שמן הזית, חרדל הדיז'ון, ומיץ הלימון. 3. תבל כל פילה
1. חותכים את החציל לפרוסות עבות ומורחים אותן במעט שמן זית. מניחים את הפרוסות על גריל חם או בתנור על תוכנית גריל וצולים עד שהן
1. חממו כף אחת של שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. 2. הוסיפו את רצועות הבקר וטגנו עד שהן משחימות מכל הצדדים, כ-5 דקות.
1. בקערה גדולה, ערבבו יחד את הסויה, דבש, שמן זית, שום, ג'ינג'ר ומיץ לימון. 2. תבלו את חלקי העוף במלח ופלפל, והכניסו אותם לקערה עם
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבקר הטחון, הבצל, השום, הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, שמן הזית, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת מסה אחידה. 2. צרו
1. חמם תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבב את הקפה הנמס, סוכר חום, פפריקה, כמון, אבקת שום, מלח ופלפל שחור. 3. עשה חורים
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. 2. הוסיפו את חזה העוף וטגנו עד שהוא משחים משני הצדדים, כ-5 דקות לכל צד.
1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. מרח את פילה הסלמון בשמן זית משני הצדדים, ותבל במלח ופלפל לפי הטעם. 3. הנח את פילה
1. בקערה גדולה מערבבים את הדבש, רוטב הסויה, שמן הזית, השום, הג'ינג'ר, הפלפל השחור והפפריקה עד לקבלת תערובת אחידה. 2. מוסיפים את רצועות חזה העוף
1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. במחבת גדולה, חממו את שמן הזית על חום בינוני-גבוה והוסיפו את חתיכות העוף. טגנו עד שהעוף מזהיב
1. בסיר גדול, חממו שמן זית על חום בינוני. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא שקוף ורך. 2. הוסיפו את השום הכתוש והמשיכו לטגן עוד
1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבב את מיץ התפוזים, הדבש, רוטב הסויה, שמן הזית, והשום הכתוש. הוסף מלח ופלפל לפי
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. הוסיפו את חזות העוף וטגנו עד שהן מזהיבות מכל צד, כ-4 דקות לכל צד. הסירו
1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו שמן זית, מיץ לימון, חרדל, שום כתוש, דבש, מלח ופלפל. 3. הניחו את נתחי הסלמון
1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף. 2. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן לעוד דקה.
1. חממו את השמן זית בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה. 2. הוסיפו את קוביות הבקר וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. הוציאו מהסיר והניחו בצד.
1. חמם את השמן זית בסיר גדול על אש בינונית. הוסף את הבצל וטגן עד שהוא שקוף. 2. הוסף את השום והג'ינג'ר והמשיך לטגן עוד
1. מחממים את השמן זית במחבת רחבה מעל חום בינוני-גבוה. 2. מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. 3. מוסיפים למחבת את
1. בקערה גדולה, ערבבו את חזה העוף הטחון עם הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, פירורי הלחם, כוסברה, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
1. בקערה גדולה מערבבים את היוגורט סויה, תבלין הטנדורי, גרם מסאלה, שמן הזית, שום, ג'ינג'ר, מיץ וגרידת הלימון, מלח ופלפל. 2. מוסיפים את חתיכות העוף
1. בקערה גדולה, ערבבו את חזה העוף הטחון עם הבצל הקצוץ, השום הקצוץ, הפטרוזיליה, הנענע, הכמון, הפפריקה, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
1. בקערה גדולה, ערבב את הבשר הטחון עם הבצל, שום, פטרוזיליה, כמון, כוסברה, מלח ופלפל. לעבד את התערובת עד שהיא אחידה. 2. עשה מהתערובת כדורים
1. בקערה גדולה, ערבבו יחד את חזה העוף הטחון, הביצה, הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הנענע, קליפת הלימון, מיץ הלימון, קמח המצה, המלח, והפלפל השחור. ערבבו
1. חממו כף אחת של שמן סויה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. הוסיפו את קוביות העוף וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים, בערך 5-7 דקות.
1. בקערה גדולה, ערבבו את הביצים, חרדל דיז'ון, מיץ לימון, מלח ופלפל. 2. בשקית ניילון גדולה או בקערה שטוחה, ערבבו את הפיסטוקים הקצוצים, פירורי הלחם
1. חמם את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. 2. הוסף את קוביות חזה העוף וצלה עד שהן משחימות מכל הצדדים, כ-5 דקות. 3.
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, הניחו את פילי הסלמון בצד העור כלפי מטה. 3. בקערה קטנה,
1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, שום כתוש, זעתר, דבש, מלח ופלפל. 3. הניחו את מנות העוף
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הבצל, השום, הג'ינג'ר, הכוסברה, רוטב הסויה, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 2.
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, השום הכתוש, עגבניות מיובשות ופטרוזיליה. 2. הוסיפו את הביצה וטחינה גולמית, וערבבו היטב. 3. תבלו
1. מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף. 3. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף
1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. הכינו את הפסטו: במעבד מזון, טחנו את הפיסטוקים, עלי הבזיליקום, ושיני השום. הוסיפו בהדרגה את שמן הזית
1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, שמן הזית, חרדל דיז'ון, חומץ תפוחים, שום כתוש, רוזמרין, מלח ופלפל. 3. הוסיפו
1. בקערה גדולה מערבבים את רוטב הסויה, הדבש, הג'ינג'ר, השום, שמן השומשום, שמן הזית והפלפל השחור עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. מניחים את פילה הסלמון
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבקר הטחון עם הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הכמון, המלח והפלפל. 2. עצבו את התערובת לקציצות בגודל
1. בתחילה, מערבבים בקערה את הבירה, שמן הזית, דבש, שום, חרדל, מלח ופלפל. משרים את חזה העוף במרינדה למשך 30 דקות במקרר. 2. מחממים תנור
1. חממו שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא הופך שקוף. 2. הוסיפו את השום והג'ינג'ר וטגנו למשך דקה
1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, רכז התמרים, שמן הזית, חומץ הבלסמי והשום הכתוש. הוסיפו את הפפריקה, הכמון,
1. חממו את התנור לחום של 200 מעלות צלזיוס. 2. על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, סדרו את פילה הסלמון עם העור כלפי מטה. 3.
1. חמם תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. שטוף את פילה הסלמון ויבש אותם עם נייר מגבת. 3. הנח את פילה הסלמון בתבנית אפייה משומנת קלות
1. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את קוביות הבקר וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. 2. הוציאו את הבקר מהסיר
1. חמם כף שמן שומשום במחבת גדולה על אש בינונית. 2. הוסף את השום והג'ינג'ר וטגן במשך 1-2 דקות עד שהניחוח משתחרר. 3. הוסף את
1. בקערה גדולה, ערבבו את החרדל, מיץ התפוז, הדבש, שמן הזית והשום הכתוש. 2. הוסיפו מלח, פלפל וטימין טרי, וערבבו היטב עד לקבלת מרינדה אחידה.
1. בקערה גדולה, ערבבו את חזה העוף הטחון עם החומוס המבושל, הבצל הקצוץ, והשום הכתוש. 2. הוסיפו את הכורכום, הכמון, הפפריקה המתוקה, הפטרוזיליה הקצוצה, המלח
1. חממו את שמן השומשום במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את רצועות העוף וטגנו עד שהן מבושלות ומעט שחומות, כ-5-7 דקות. 2. בקערה קטנה,
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. שטפו את העוף היטב תחת מים זורמים וייבשו בנייר מגבת. 3. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית,
1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. 2. בקערה עמוקה, ערבבו את השקדים הפרוסים, קמח המצה, הפפריקה, הכמון, השום הגבישי,
1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, רוטב הסויה, חומץ התפוחים, השום ושמן השומשום עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. הוסיפו את נתחי העוף למרינדה וערבבו היטב
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם פירורי הלחם והביצה. 2. הוסיפו את השום השחור, הפטרוזיליה, הכוסברה, והבצל הקצוץ. 3. תבלו במלח ופלפל לפי
1. בקערה גדולה, ערבב את היוגורט, מיץ הלימון, שמן הזית, שום, ג'ינג'ר, כמון, כוסברה טחונה, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל. 2. הוסף את חלקי העוף למרינדה
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הביצה, הכמון, המלח והפלפל. הוסיפו את גרגרי החומוס המעוכים מעט בעזרת מזלג. 2. צרו
1. חותכים את חזות העוף לקוביות בגודל ביס. 2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף.
1. חממו תנור לחום של 200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את השום הכתוש, הדבש, שמן הזית, רוטב הסויה, הג'ינג'ר, המלח והפלפל. 3. הניחו
1. חממו את שמן הזית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. הוסיפו את קוביות הבקר וטגנו עד להשחמה מכל הצדדים. הוציאו את הבקר והניחו בצד. 2.
1. לחמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. לקלף ולמחוץ את השום ולהניח בקערה קטנה. 3. להוסיף לקערה את החרדל, הדבש, שמן הזית, מיץ הלימון,
1. חמם תנור ל-200 מעלות צלזיוס (390 מעלות פרנהייט). 2. טחן את הפיסטוקים במעבד מזון עד שהם מגיעים למרקם גרגירי אך לא אבקתי מדי. 3.
1. חממו את שמן הזית במחבת רחבה על חום בינוני. 2. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא מתרכך ושקוף, בערך 5 דקות. 3. הוסיפו את
1. חממו את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את קוביות חזה העוף וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. הוציאו מהמחבת והניחו בצד. 2.
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הביצה, פירורי הלחם, הכוסברה, המלח והפלפל. 2. עצבו מהתערובת קציצות בגודל אחיד. 3. חממו מחבת
1. חמם את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. הוסף את הבצל הקצוץ והזן עד להזהבה. 2. הוסף את השום הכתוש וערבב למשך דקה
1. בקערה גדולה, ערבב את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. 2. צור כדורים קטנים מהתערובת והנח בצד. 3. חמם
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. תבלו את השוקיים במלח ופלפל, וטגנו אותם במחבת עד שהן מזהיבות מכל הצדדים, כ-5 דקות
1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות צלזיוס. 2. מערבבים בקערה את הדבש, סויה, שמן זית, שום, ג'ינג'ר, רוטב צ'ילי ומיץ לימון עד לקבלת
1. בקערה גדולה, ערבבו את הטחינה עם מיץ הלימון, גרד הלימון, שמן הזית, זרעי הכוסברה, השום, המלח, הפלפל והדבש עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. הניחו
1. בקערה גדולה, ערבב את חזה העוף הטחון עם הבצל הקצוץ, השום, הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. 2. צור קציצות קטנות מהתערובת. 3. חמם
1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הרימון, הדבש, החומץ הבלסמי, השום הכתוש, שמן הזית, המלח, הפלפל, ועלי הטימין. 2. הוסיפו את חזה העוף למרינדה והפכו
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. שטפו את העוף היטב ויבשו אותו עם מגבת נייר. 3. בקערה קטנה, ערבבו את החזרת, הדבש, השום,
1. בקערה גדולה ערבבו את הסויה, הדבש, שמן הזית, הג'ינג'ר, השום ומיץ הלימון עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. הניחו את פילה הסלמון בתבנית אפייה ושפכו
1. בקערה גדולה, ערבבו את המיסו, רוטב הסויה, הדבש, שמן השומשום, השום, הג'ינג'ר, חומץ האורז והמים עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. הכניסו את חזות העוף
1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, השום, הדבש, שמן זית ורוטב סויה ליצירת מרינדה אחידה. 2. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. 3.
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הגזר, הקישוא, רוזמרין, ביצה, קמח מצה, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 2.
1. בקערה גדולה, ערבבו את העוף הטחון, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, פירורי הלחם, כף חרדל, מלח ופלפל. 2. צרו קציצות בגודל כדור קטן מהתערובת
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, הדבש, החרדל, השום הכתוש, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והפפריקה. 3. הניחו
1. בקערה גדולה, מערבבים את היוגורט, מיץ הלימון, שמן הזית, השום, הכמון, הפפריקה, המלח והפלפל ליצירת מרינדה אחידה. 2. מוסיפים את חלקי העוף לקערה ומבטיחים
1. בקערה בינונית, ערבבו קמח תירס עם מים קרים עד לקבלת בלילה חלקה. הוסיפו את הביצה והמלח וערבבו היטב. 2. חממו שמן לטיגון עמוק במחבת
1. חמם תנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. במחבת גדולה, חמם את שמן הזית והוסף את פרוסות הבצל. טגן עד שהבצל מזהיב. 3. הוסף למחבת את
1. בקערה גדולה מערבבים את חזה העוף הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, פירורי הלחם, הביצה, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 2.
1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר טחון, ביצה, פירורי לחם, פטרוזיליה, מלח ופלפל עד לתערובת
1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה מערבבים יחד רוטב סויה, דבש, שמן שומשום, שום כתוש, ג'ינג'ר, חומץ תפוחים, ורוטב צ'ילי
1. בקערה גדולה, ערבבו את היין הלבן, שמן הזית, הדבש ושיני השום עד לקבלת מרינדה אחידה. 2. הוסיפו את הטימין, רוזמרין ופטרוזיליה למרינדה וערבבו היטב.
1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, רוזמרין, טימין, מלח ופלפל. 3. מרחו את התערובת על
1. חמם את השמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. 2. הוסף את שיני השום הכתושות וטגן במשך 1-2 דקות עד שהן מתחילות להזהיב. 3.
1. מחממים את שמן הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף. 3. מוסיפים את השום והג'ינג'ר, מערבבים ומטגנים
1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. מניחים את פילה הדג בתבנית אפייה ומטפטפים מעל שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל וכמון. מניחים בצד לכמה
1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף. 2. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן לעוד דקה.
1. בקערה גדולה, ערבבו את רוטב הסויה, הדבש, שמן השומשום, רוטב הצ'ילי, מיץ הליים, קליפת התפוז והשום הכתוש. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. 2. הוסיפו
1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. הנח את פילה הדג בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 3. פזר את פרוסות השום מעל הדג. 4.
1. חמם את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. במחבת גדולה, חמם שמן זית וטגן את הבצלים עד שהם שקופים. 3. הוסף את השום והמשך לטגן
1. מחממים את השמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. 2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים למשך דקה עד שמפיק ניחוח. 3. מוסיפים את פילטי
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבקר הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הביצה, הכמון, מלח ופלפל. 2. צרו קציצות בגודל בינוני והניחו בצד. 3. חממו את
1. מחממים מחבת על חום גבוה ומוסיפים כף שמן זית. 2. מוסיפים את הסטייקים למחבת ומטגנים 4 דקות מכל צד או עד מידת העשייה הרצויה.
1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את הדבש, שמן הזית, השום הכתוש, חרדל, מלח, פלפל ורוזמרין. 3. הניחו את חתיכות העוף
1. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את קוביות הבקר וטגנו עד שהן משחימות מכל הצדדים. הוציאו והניחו בצד. 2. באותו
1. לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני. להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף. 2. להוסיף את השום והג'ינג'ר ולטגן עוד כחצי דקה.
1. במחבת גדולה חממו את שמן הזית על חום בינוני-גבוה. 2. הוסיפו את קוביות העוף וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים, כ-5-7 דקות. 3. בקערה
1. בקערה גדולה, ערבבו את חזה העוף הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה והכוסברה. 2. הוסיפו את השקדים הקלויים הטחונים, הביצה, פירורי הלחם ותבלינים. ערבבו היטב
1. קוצצים את פילה הדג לקוביות קטנות ומעבירים לקערה גדולה. 2. מוסיפים את הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצה ופירורי הלחם. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת
1. בקערה גדולה, ערבב את החרדל, הדבש, שמן הזית, חומץ בלסמי, שום, מלח ופלפל. 2. הכנס את חלקי העוף למרינדה וודא שכל החלקים מכוסים היטב.
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את הדבש, חרדל ושמן הזית ליצירת רוטב חלק. 3. הניחו את פילות הסלמון על
1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. הניחו את פילטי הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפיה. 3. בקערה קטנה, ערבבו שמן זית, מיץ לימון ודבש
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 2. בקערה שטוחה, ערבבו את הפיסטוק הקצוץ עם הפפריקה, השום הגבישי, הכמון,
1. בקערה גדולה, ערבבו את חזה העוף הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצה ופירורי הלחם. תבלו במלח ופלפל. 2. צרו קציצות בגודל בינוני מהתערובת.
1. מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את נתחי הבקר ומשחימים מכל הצדדים. מוציאים את הבקר מהסיר ומניחים בצד. 2. באותו הסיר,
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבבו את שמן הזית, הפפריקה, הכמון, הכורכום, הדבש והשום. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. 3.
1. חממו שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. הוסיפו את רצועות העוף וטגנו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. הוציאו מהמחבת והניחו בצד. 2. הוסיפו
1. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא שקוף. 2. הוסיפו את השום וחתיכות הבקר, וטגנו עד
1. חמם את שמן הזית במחבת גדולה על להבה בינונית. הוסף את הבצל וטגן עד שהוא שקוף. 2. הוסף את חתיכות העוף למחבת וטגן אותן
1. בקערה גדולה, ערבבו יחד את הבשר הטחון, הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הכמון, הפפריקה, הכורכום והביצה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. 2. לשו היטב את
1. בקערה גדולה, ערבבו את חזה העוף הטחון, הבצל הקצוץ והשום הכתוש עד שהכל מתערבב היטב. 2. הוסיפו את הביצה, פירורי הלחם, חרדל הדיז'ון, דבש,
1. בקערה גדולה, ערבב את מיץ הרימונים, דבש, שמן זית, שום, סויה, כמון, פפריקה, מלח ופלפל ליצירת מרינדה. 2. הוסף את קוביות הבקר למרינדה, ערבב
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. הניחו את פילה הסלמון בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 3. מפזרו את שמן הזית מעל פילה הסלמון,
1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ הלימון, שמן הזית, פפריקה מתוקה וחריפה, שום, מלח ופלפל. 2. הניחו את חלקי העוף בקערה וערבבו היטב כך שהעוף
1. חממו מראש את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. הניחו את פילה הסלמון על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 3. בקערה קטנה, ערבבו את מיץ
1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט). 2. בקערה קטנה, ערבב את מיץ הרימונים, הדבש, רוטב הסויה, חומץ הבלסמי והשום הכתוש. תבל
1. בקערה קטנה, שלבו רוטב סויה, דבש, שמן שומשום, ג'ינג'ר, שום, ומיץ לימון. ערבבו היטב עד שהמרכיבים מתאחדים. 2. הניחו את פילה הסלמון בתבנית אפייה
1. בקערה גדולה, ערבבו את חזה העוף הטחון עם הפטרוזיליה, הכוסברה, הבצל, השום, הביצה, פירורי הלחם, הכמון, שמן הזית, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה קטנה, ערבבו את הפיסטוק הקצוץ עם גרידת הלימון, שמן הזית, הדבש, מלח ופלפל. 3. הניחו את
1. בקערה גדולה, ערבב את חזה העוף הטחון, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, פירורי הלחם והפטרוזיליה. תבל במלח ופלפל לפי הטעם. 2. עשה מהתערובת קציצות
1. בקערה גדולה, ערבבו את פילה הדג הטחון עם הבצל, השום, הכוסברה, גרידת הלימון ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. 2. הוסיפו את הביצה, פירורי
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. 2. מערבבים בקערה את חזה העוף הטחון, הבצל, השום, הפטרוזיליה, הביצה, קמח המצה, מלח ופלפל. 3. יוצרים מהתערובת קציצות
1. בקערה גדולה, ערבבו את הדבש, רוטב הסויה, שמן השומשום, שום וג'ינג'ר. הוסיפו מעט מלח ופלפל. 2. הכניסו את רצועות העוף למרינדה, ערבבו היטב כך
1. בקערה גדולה, ערבב את הבשר הטחון עם הבצל המגורד, השום הכתוש, הביצה, פירורי הלחם, הכמון, מלח ופלפל. ערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 2.
1. חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבב את חזה העוף הטחון עם הבצל הקצוץ והשום הכתוש. 3. הוסף את הפטרוזיליה, הכוסברה,
1. בקערה גדולה, ערבבו יחד את פילה הדג הטחון, הבצל הקצוץ, השום, הכוסברה, הפטרוזיליה, הביצה ופירורי הלחם. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. 2. הכינו קציצות
1. חממו שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא נעשה שקוף ורך. 2. הוסיפו את השום והג'ינג'ר וטגנו עוד
1. חמם את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. הוסף את הבצל הקצוץ וטגן עד שהוא שקוף ורך, כ-5 דקות. 2. הוסף את הצנוברים
1. בקערה גדולה, ערבבו את קוביות המנגו, הג'ינג'ר, השום, רוטב הסויה, הדבש ושמן השומשום. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. 2. הוסיפו את קוביות העוף למרינדה
1. בקערה גדולה, ערבבו את חזה העוף הטחון עם הבצל, השום, הביצה, הפנקו, רוטב הסויה, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 2. חממו
1. חממו שמן שומשום במחבת גדולה על חום בינוני. 2. הוסיפו את רצועות העוף וטגנו עד שהן מוכנות ומשחימות, כ-5 דקות. 3. הוסיפו למחבת את
1. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל משני הצדדים. 2. מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 3. מטגנים את חזה העוף מכל צד
1. בקערה גדולה, לערבב את חזה העוף הטחון עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הביצה, פירורי הלחם, מלח ופלפל. לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 2. ליצור
1. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון, הביצה, אגוזי הלוז, הבצל והשום. 2. הוסיפו את פירורי הלחם, הפטרוזיליה וגרגרי הרימון. תבלו במלח ופלפל שחור לפי
1. בקערה גדולה, מערבבים את הבשר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הבצל, השום, הג'ינג'ר, מלח ופלפל. מעצבים את התערובת לכדורים קטנים. 2. מחממים את שמן הזית
1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה מערבבים את מיץ הרימונים, דבש, שמן זית ושום. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 3. טובלים את
1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 2. הוסיפו את חזה העוף למחבת וטגנו כ-5 דקות מכל צד, עד שהעוף מזהיב ומבושל
1. בקערה גדולה, ערבב את רוטב הסויה, הדבש, השמן שומשום, השום, והג'ינג'ר ליצירת מרינדה. 2. הוסף את חזות העוף למרינדה וערבב היטב כך שהעוף יכוסה
1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בקערה גדולה, ערבבו דבש, חרדל דיז'ון, שמן זית, שום ורוזמרין עד לקבלת תערובת אחידה. 3. תבלו את חתיכות
1. חממו את השמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. 2. הכניסו את חזה העוף למחבת וטגנו עד שהם מזהיבים מכל הצדדים. הסירו והניחו בצד.
1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס. 2. בתבנית אפייה, הניחו את פילה הסלמון בצד העור כלפי מטה. 3. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, מיץ