• יעקב 18 רחובות
  • 08-935-3538

סל הקניות ריק

יצא טעים! - מתכונים

גלילת עוף במילוי אספרגוס ושזיפים

רולדה אישית שמכינים מנתח פרגית משוטח דק. התוצאה מרהיבה ועסיסית במיוחד.

חומרים ל 8 מנות:

8 נתחי פרגיות (ירכי עוף ללא עצם) משוטחים.

16 שזיפים מיובשים מגולענים וחצויים לאורך.

8 גבעולי אספרגוס חלוטים (אפשר גם לבנים משומרים) חצויים.

2 כפות צנוברים קלויים.

מלח ופלפל שחור טחון טרי.

8 פרוסות דקות חזה אווז מעושן.

3 כפות שמן זית.

לזיגוג:

1 כף גדושה סוכר חום

1 כף רוטב תמרינדי

1 כף רוטב בלסמי

2 כפות דבש

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל גרוס

 

אופן ההכנה:

1. מנחים נתח פרגית משוטח, כשצידו החלק על משטח העבודה. מניחים עליו 2 חצאי שזיף, 2 חצאי גבעול אספרגוס ומעט צנוברים, ממליחים מפלפלים ומגלגלים. עוטפים מסביב בפיסת חזה אווז ומחזקים בקיסם.

2. מערבבים בקערה את חומרי הזיגוג.

3. מחממים שמן זית במחבת שטוחה, מטגנים את הגלילות כ- 15 דקות מכל הצדדים. יוצקים את הזיגוג מעל, מטגנים 2 דקות מכל צד כך שהגלילות יצופו במעטה שחום ומבריק.

4. מגישים חם על מצע ירקות מאודים או פירה.

גיוונים: מחליפים את האספרגוס בעלי רוקט כמו כן ניתן להחליף את השזיפים בעגבניות מיובשות.

 

בתאבון.

 

חנות "שף בשר" נוסדה בשנת 1990 ומאז מתמחה בייצור ומכירת מוצרי בשר ועופות פרימיום מתובלים, קבבים, המבורגרים וסטייקים מיושנים. כל המוצרים לא מעובדים ואינם מכילים סויה או פוספטים למיניהם. 

עקבו אחרינו